Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Pro tester gibi çalışarak gene oyunda daha önce bulunmamış bugları ve glitchleri bulacak canını yediğim. Amaaa vilada sapıyla adam dürter gibi dövüştüğün bir oyunu Teach'in sıkılarak salmama ihtimali yüzde bir falan.
İlk oyunu ondan bırakmıştım. Ama bu rpg tarafında itlik köpeklik yapma işi varsa ondan da oynarım.

crimson desert beklendiği kadar iyi. zaten çığır açacak bir oyun beklemiyordum. genel olarak rd2+zelda+skyrim+witcher+assasins creed oyunlarından mekanikleri black desert oyunuyla harmanlamışlar. single player açık dünya seven oyuncular zaten bunu da sever bence.
negatif yanları:
-optimizasyon iyi deniyor ama düşük sistem pclerde tam kalite oynanabilecekmiş gibi durmuyor. ben daha windows pc'de deneyemedim ama orta-üstü mac pro da denedim. en düşük ayarlarda 15-30 fps arası oynanıyor ama 20 yıl önce çıkmış bir oyun gibi gözüküyor. o yüzden oynamadım 5 dk sonra kapattım. steamden alıp bir de oyun bilgisayarında deneyecem bakalım o zaman tekrar yazarım.
-kontroller değişik, ilerde güncellemelerle toparlayacaklardır diye düşünüyorum. sıkıntının oyun firmasının mmorpg kafasında olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. geribildirimlerle düzeltirler.
-ign, metacritic puanları falan hikaye. woke oyun yaparsan yüksek puan, normal oyun yaparsan düşük puan. onların kafa öyle çalışıyor. benim oyuna puanım 100 üzerinden 75 civarı.
-inşallah batmazlar da, oynayacak offline oyunların sayısı artar. microtransaction, live service, woke moke diye diye neredeyse tüm diğer single player oyunların içine ettiler.
-oyun pahalı bu arada. 70 dolar etmez. indirimde 50 dolar falan olursa alınır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık