Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Bu dijital sağlayıcılar , bu istenenlerden sonra elde ettikleri gelire bakıp sektörü çekerse şaşırmam. Bir yandan da büyük çoğunluğun geri kalan büyüğüde artık korsan oyunları daha fazla tercih edeceği için bedava oyun fırsatı geçmiş olur elimize :oleyo2::D

Çokda şey yapmamak lazım.

Hentai oyun aldık diye içeri alırlarsa beni hakkınızı helal edin arkadaşlar :D

Haberi okuduğumdan beri sinirim geçmedi. Metroda oturuyorum. 4 yaşında veledin eline sussun diye annesi vermiş telefonu çocuk video izliyor. Onun izlediği video'yu annesi takip etmiyorda, bizim bakanlık çözümü engelleyerek mi çözecek ?

Bana kalsa internete giriş için captcha koyardım. Aptal olan insanlara da güzel bir engelleme olurdu

Bu dijital sağlayıcılar , bu istenenlerden sonra elde ettikleri gelire bakıp sektörü çekerse şaşırmam. Bir yandan da büyük çoğunluğun geri kalan büyüğüde artık korsan oyunları daha fazla tercih edeceği için bedava oyun fırsatı geçmiş olur elimize :oleyo2::D

Çokda şey yapmamak lazım.
Hoca elimize koskoca boktan başka bir şey geçmeyecek. Korsan vs.'de oynanmayacak ülkede eğer keyifleri oyunu zararlı bulursa

Belki bilen bilir Can Sungur ve Pintipanda'nın podcast tarzı çektiği seri Hesoyam'da yaklaşık 2-3 hafta önce Sungur bu ülke Steam'den vergi almıyor değil mi diyerek bir muhabbet açmıştı. Yeni haberleri görür görmez aklıma direkt o geldi. Ülke vergiden daha fazlasını almaya geliyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık