Adamların valla yeni oyun çıkarmaları 10 sene sürüyor ama farklı bir şey ile gelmeyi başarıyorlar. Helal olsun gerçekten. Bu oyunun tarzına diğer 2 oyun kadar hasta olmadım ama gene çıkınca bakarız. Yine harika bir iş ortaya çıkarsa bence zirvede bırakıp emekli olabilirler haklarıdır.Braid ve The Witness'ı yapanlar yeni oyun yapıyorlarmış. @Kenshiro Order of the Sinking Star.
Aynı şekilde düşünüyorum. Şans verilir her türlü. Bana zaten bulmaca olsun çöpten olsun.Adamların valla yeni oyun çıkarmaları 10 sene sürüyor ama farklı bir şey ile gelmeyi başarıyorlar. Helal olsun gerçekten. Bu oyunun tarzına diğer 2 oyun kadar hasta olmadım ama gene çıkınca bakarız. Yine harika bir iş ortaya çıkarsa bence zirvede bırakıp emekli olabilirler haklarıdır.
Öl rahatlat karakteri. Kaç görev öldüm ölecem diye sürünüyor zaten. Ayrıca;Arthur Morgan ölecek diye oyuna devam edemiyorum. Balık falan tutmaya başladım kaçınılmaz sonu geciktirmek için.
Öl rahatlat karakteri. Kaç görev öldüm ölecem diye sürünüyor zaten. Ayrıca;
Arthur’un öldüğü göreve hangi atla girersen, o at da ölüyor. Değersiz bir at bul ve o görevde ölmesini sağla. Benim oyun boyu kullandığım beyaz arap atım görevde ölmüştü. Arthur’dan çok ata üzülmüştüm.
PSP Emülatorü kurunca da oynanabiliyor.Pc ya da telefondan eski oyunları oynayabilirsin, gta vc, san andreas vs var
![]()
DOS Zone | DOS games in browser
Ultimate collection of free dos games to play online in browser. No registration needed, no advertisment, just play!dos.zone