Rogue trader konuşulunca ayrı bir hoşuma gidiyor.Oyun öyle companionlar vermiş ki bize yemin ediyorum aklı başında bir rogue trader'ın yarısını falan direkt infaz etmesi lazım. Akla sığmayacak hareketler yapıyorlar.
Son çıkan DLC'yi almadım ama Void Shadows DLC'si çok iyi olmuş onu kesinlikle tavsiye ederim. Ben Dogmatic Iconoclast arası daha ılımlı bir Rogue Trader olayım dedim ama dayanamadım Dogmatiğe kaydım.
Ayrıca, Owlcat yeni Warhammer oyunu yapıyor Dark Heresy diye, bizdeki companionlardan Heinrix gibi olacağız sanırım. Onu da takibe almanı öneririm.
![]()
Warhammer 40,000: Dark Heresy on Steam
Become an acolyte of the Inquisition in this grim dark, party-based, story-driven cRPG. Lead investigations, uncover grand conspiracies, master tactical combat, and wage a secret war against heresy. Make tough choices as a conduit of the God-Emperor’s will.store.steampowered.com
Şu evrende böyle adam akıllı oyunları görmek çok iyi keşke bol bol çıkarsalar.Bende act 4 e kadar oynamiştim çok sariyordu ama artik fazls op olmuştum bosslar bile kolay geliyodu ozellikle su son space marinei partimize aliyoruz ya inanilmazdı ben alabildigim herkesi oynanabilir olanlari partime katmaya calismistim en son kendi yaptigim karakteri cikarma olsa keşke demiştim oynanabilir karakterler çok iyiydi bg3 tarzi bi oynanişa sahip tabiki bg3 olamaz ama kendi içinde çok güzel ve tutarli bir oyun oynamayanlara türkçe dil seçeneği ile oynamasi tavsiye edilir gamepasste mevcutOyun öyle companionlar vermiş ki bize yemin ediyorum aklı başında bir rogue trader'ın yarısını falan direkt infaz etmesi lazım. Akla sığmayacak hareketler yapıyorlar.
Son çıkan DLC'yi almadım ama Void Shadows DLC'si çok iyi olmuş onu kesinlikle tavsiye ederim. Ben Dogmatic Iconoclast arası daha ılımlı bir Rogue Trader olayım dedim ama dayanamadım Dogmatiğe kaydım.
Ayrıca, Owlcat yeni Warhammer oyunu yapıyor Dark Heresy diye, bizdeki companionlardan Heinrix gibi olacağız sanırım. Onu da takibe almanı öneririm.
![]()
Warhammer 40,000: Dark Heresy on Steam
Become an acolyte of the Inquisition in this grim dark, party-based, story-driven cRPG. Lead investigations, uncover grand conspiracies, master tactical combat, and wage a secret war against heresy. Make tough choices as a conduit of the God-Emperor’s will.store.steampowered.com