Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

''Warhammer: Vermintide 2'' Steamde ücretsize düşmüş yarın 21:00'a kadar, tekli ve çoklu oyuncu desteğide var. Youtubeden oynanışlarına baktım hoş kafa dağıtmalık keyifli isterseniz ekleyin.

Son düzenleme:
Oyun öyle companionlar vermiş ki bize yemin ediyorum aklı başında bir rogue trader'ın yarısını falan direkt infaz etmesi lazım. Akla sığmayacak hareketler yapıyorlar.
Son çıkan DLC'yi almadım ama Void Shadows DLC'si çok iyi olmuş onu kesinlikle tavsiye ederim. Ben Dogmatic Iconoclast arası daha ılımlı bir Rogue Trader olayım dedim ama dayanamadım Dogmatiğe kaydım.

Ayrıca, Owlcat yeni Warhammer oyunu yapıyor Dark Heresy diye, bizdeki companionlardan Heinrix gibi olacağız sanırım. Onu da takibe almanı öneririm.

Rogue trader konuşulunca ayrı bir hoşuma gidiyor. :respect: Şu evrende böyle adam akıllı oyunları görmek çok iyi keşke bol bol çıkarsalar.

Oyun öyle companionlar vermiş ki bize yemin ediyorum aklı başında bir rogue trader'ın yarısını falan direkt infaz etmesi lazım. Akla sığmayacak hareketler yapıyorlar.
Son çıkan DLC'yi almadım ama Void Shadows DLC'si çok iyi olmuş onu kesinlikle tavsiye ederim. Ben Dogmatic Iconoclast arası daha ılımlı bir Rogue Trader olayım dedim ama dayanamadım Dogmatiğe kaydım.

Ayrıca, Owlcat yeni Warhammer oyunu yapıyor Dark Heresy diye, bizdeki companionlardan Heinrix gibi olacağız sanırım. Onu da takibe almanı öneririm.

Bende act 4 e kadar oynamiştim çok sariyordu ama artik fazls op olmuştum bosslar bile kolay geliyodu ozellikle su son space marinei partimize aliyoruz ya inanilmazdı ben alabildigim herkesi oynanabilir olanlari partime katmaya calismistim en son kendi yaptigim karakteri cikarma olsa keşke demiştim oynanabilir karakterler çok iyiydi bg3 tarzi bi oynanişa sahip tabiki bg3 olamaz ama kendi içinde çok güzel ve tutarli bir oyun oynamayanlara türkçe dil seçeneği ile oynamasi tavsiye edilir gamepasste mevcut
Edit: Bu arada secret level 5.bölümde warhammer 40k evreninde geçe güzel bir animasyon mevcut ilgilisine duyurulur.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık