Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Warhammer 40k:Rogue ilk oynayışta sıkılıp 2-3 saat sonra bırakmıştım ama çok övülünce tekrar denedim iyiki denemişim.

Kafirleri ateşte yakmaya doyamadım müthiş bir oyun yapmışlar size tavsiyem tüm grup üyelerini de kafir karşıtı almanız tüm kafirleri yakmanız için sizi çok acayip gaza getiriyorlar.

Warhammer evreni de 10/10 evrenmiş diğer içeriklerini de acayip merak ettirdi.

Owlcat Games kafayı kırıp Bg3 tadında ki oyun çıkarırsa şaşırmam oyunları aşırı üst düzey.

Red Dead Redemption 2'de bir tane poster aldım Lüksemburg Prensesi kayıpmış sanırım, biraz baktım da hiçbir şey yok haritada. Nette de araştırdım bulan da olmuş, bulamayan da. Bunu bulmanın bir yolu var mı?
Görevi yapıyon, onu gördüğünü söyleyen adamla konuşuyon, adam seni bir yere gönderiyor, sandık buluyorsun kadın ile alakalı ama kadını hiç bulamıyorsun.

Warhammer 40k:Rogue ilk oynayışta sıkılıp 2-3 saat sonra bırakmıştım ama çok övülünce tekrar denedim iyiki denemişim.

Kafirleri ateşte yakmaya doyamadım müthiş bir oyun yapmışlar size tavsiyem tüm grup üyelerini de kafir karşıtı almanız tüm kafirleri yakmanız için sizi çok acayip gaza getiriyorlar.

Warhammer evreni de 10/10 evrenmiş diğer içeriklerini de acayip merak ettirdi.

Owlcat Games kafayı kırıp Bg3 tadında ki oyun çıkarırsa şaşırmam oyunları aşırı üst düzey.
Oyun öyle companionlar vermiş ki bize yemin ediyorum aklı başında bir rogue trader'ın yarısını falan direkt infaz etmesi lazım. Akla sığmayacak hareketler yapıyorlar.
Son çıkan DLC'yi almadım ama Void Shadows DLC'si çok iyi olmuş onu kesinlikle tavsiye ederim. Ben Dogmatic Iconoclast arası daha ılımlı bir Rogue Trader olayım dedim ama dayanamadım Dogmatiğe kaydım.

Ayrıca, Owlcat yeni Warhammer oyunu yapıyor Dark Heresy diye, bizdeki companionlardan Heinrix gibi olacağız sanırım. Onu da takibe almanı öneririm.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık