Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Ben Hard üstüne oynadım Pro zorluğu. Hard oynarken ilk kez deneyimlediğim için zorlanmıştım. Silahları karışık güçlendirerek boşa harcamıştım parayı baya. Oyunda aslında bir nevi build de yapıyorsun ayrıca.

Konsolda oynadığım için keskin nişancıyı temizleyebildiğim oluyorsa kullanıyorum. Onun haricinde hem pro zorluk olduğundan hem gamepad olduğundan çok hareketli oynadım. Dediklerini bu yüzden yapıyordum. Bomba hiç tutmadım çantamda. Düşmanına göre çok etkili bazıları. Mesela vinç bölümünün olduğu aksiyon sekansının bir kısmında bu örümcek gibi böcekler akın ediyor. Ben onlara flash bombasının tek atacağını bilmiyordum. Dönüşüm geçirmiş düşmanları tek atıyordu ama böceklerde etkili olacağını bilmiyordum. O kısımda hayatımı kurtarmıştı. Düşman bomba atarken elinde patlatmak, yanında düşman varken patlatmak. Parry olayı, baltayı, bombayı havada vurma gibi aksiyonun anında çok fazla şey yaşanıyor ve acayip haz veriyor.

Oyun tarzımdan dolayı kendime 3 silah belirlemiştim güçlendirecek. İlk tabancamız - Riot Gun ve Mp5. Riot Gun ve Mp5 alana kadar bütün parayı tabancaya yatırdım. Hem mermi yapmak için kaynak fazla gerektirmiyor hem de perklerle fazla mermi yaparak işini baya kolaylaştırıyorsun. Ayrıca tabanca net en keyifli bence oynaması. :D 5 tane tabancanın olması da bu yüzden bana göre. Her biri baya farklı hissettiriyor oynarken.

Re 9 yüksek ihtimal fps olacak yine. Re 5 ve Code Veronika remake gelirse onlar tps olarak kalır ama bence 9. oyunda kesinlikle tps olması lazım. 8.oyunu da severek oynadım ki oyunun sevilmesinin nedeni 4.oyundan çok esinlenilmesi. Ona da tekrar başladım 4 Remake yakında bitireceğim için. Ondan da keyif alıyorum ama Tps kamera açısından sonra yavan geliyor ve aksiyonu bu kadar detaylı değil.
Ben de tüm silahları güçlendirmiştim ama herşeylerini değil. Hepsinin hasarı fullemiştim. Daha çok hasar vurursa daha az mermi gider mantığıyla ilerlemiştim.

Mermi kapasitesini çoğunda arttırmadım. Pompalıyla en fazla 2 el ateş edip silah değiştiriyordum zaten. Şarşör doldurma hızını da çoğu silahta önemsemedim zaten savaş bitince dolduruyorum diye.

Tüm upgrade'ler fullenince açılan özel güçlendirmeler vardı. Orda hasar artışı alan silahları fullemiştim. Tabancalarda red9 çok güçlü olmuştu onunla. Sniper da mini boss'ları kafadan 2 mermiyle alıyordu. Magnum'a gerek kalmamıştı.

Tabancayı ben de seviyordum çok. Zombilerin vurulma animasyonları, bizim tekmemiz falan çok tatlı yapıyor onu.

Profesyonelde arbalet baya işime yaramıştı benim. Bazı tehlikeli düşmanların yerini zaten bildiğim için yere 3-4 mayınlı bomba bırakıyordum. 2 testereli düşman duvardan çıkmadan önce onu hazırlamıştım hemen öldüler mesela. Köpek mini boss'u da rahat geçmiştim onunla.

Düz mermileri de göğüsten vurunca sarsıyor köylüleri. Kafası dönüşenleri onunla kitleyip 4-5 kere vuruyordum. Nasılsa mermisini geri alıyorsun. Kafadan vurmaya çalışmıyordum.

Re8 izlediğim kadarıyla düşmanlar sıkıcıydı. Tabanca zevksiz bi de. FPS kötü olmaz düzgün yaparlarsa.
 
3 yıldır Dota 2 oynamıyordum, mutluydum ve mutluluk battı geri döndüm merak ettim neler gelmiş vs die 1-2 aydır oynuyorum yine çileden çıkma challange çekiyorum. :mincika: :mincika: :mincika:

Hep MaritimeTR yüzünden. Kuşumla oynuyorum diye yayın açıyor heveslendiriyor oynamaya sdgjsndg "Çık ıp abi" sdgshsdh
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık