Driver: San Francisco sayılır mı?2. şahıs oyunlar ne zaman gelecek peki?
Driver: San Francisco sayılır mı?2. şahıs oyunlar ne zaman gelecek peki?
Bu akşam başlıyorum Doom Eternal'a, Taras Nabad ve Cultist Base bölümlerini çok övdüler.Resident evil 4 üçüncü şahıs ama VR versiyonu var. Half life'tan kastın sonuncusuysa VR'ın vardır.
VR yoksa normal FPS'lerden en sevdiklerim titanfall ve prey'di. Başkaları yazmış zaten onları da. Hikayeden ziyade oynanış odaklılardan da en güzel doom eternal derim.
Jedi oynamadım ama HP seviyorsan, Hogwarts Legacy hikaye kısmı dışında hiç de fena değil, eksiklikleri vs var ama özellikle görsellik olarak çok beğenerek oynadım ben, hikayesi zayıf ama.Hogwarts Legacy mi Jedi Survivor mı? İki evreni de severim.
Bu akşam başlıyorum Doom Eternal'a, Taras Nabad ve Cultist Base bölümlerini çok övdüler.
Ben bu oyunu biraz oynayıp silmiştim... Çok yoruyor.
Taras nabad iyidir de cultist base'ten nefret etmiştim. Bi kupayı almaya çalışırken çok zorladı.Bu akşam başlıyorum Doom Eternal'a, Taras Nabad ve Cultist Base bölümlerini çok övdüler.
Oyuna joystick dayanmıyor diye bırakmıştım. Aklıma geldikçe tekrar indiresim geliyor.
İsrafLords of Fallen alınır mı? İndirimde şuan.
Aynısı oldu. Midem bulandı daha 1 saat oynamadan. Sildim. Kamera açısı, aksiyonu vs bilmiyorum bazı oyunlar böyle yapıyor beni. Küçükken de HL oynayamazdım ateşim çıkardıBen bu oyunu biraz oynayıp silmiştim... Çok yoruyor.![]()