Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Yav. Bu Blue Prince'in bulmacalarının, gizlerinin ardı arkası kesilmiyor, çok acayip kafa patlatıcı bir oyun yapmışlar ve fena hâlde yoruldum. Yapılacak daha da bir şeyler var gibi geliyor ama oyunu oynarken bir tane bile not almadığım ve her şeyi kafamda tuttuğum için bu iş artık beni aşıyor gibi hissediyorum. Bir ara uzun uzadıya internette dolaşmalı ve milletin neler bulduğuna bakmalıyım.

Günlerdir oyun camiası konuşuyor diye bu Clair 33 şeysine biraz baktım. Etrafı seksi ve güçlü gacılarla çevrili bir ana karakter gördüm. Aşırı rahat rpsini yapacağım bir ortam var, tam benlik. Leş ötesi sıra tabanlı combat sistemine parry ekleyerek güzel bir değişiklik yapmışlar. Combatı katlanılır kılabilmiş olabilir bu ekleme. Oyun ilgi çekici duruyor

az önce expedition 33te danseuse teacher diye bir opsiyonel boss kestim, 100den fazla parry yapmışımdır herhalde. seni goty yapacağız
Hiç sevemedim ya ben savaş sistemini sıra tabanli olduğunu görünce strateji falan sandım. Hayal kırıklığına uğradım parry yapmak istesem elden ring oynarım bunu neden tercih edeyim... Geride veremiyorum oyunu...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık