Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Elden Ring listeye girememiş.

Monster hunter'ın hikayeyi bitirip bırakmış mıydın? Kısa sürmüş. Ona bulaşan 100 saatin aşağısında bırakmıyor genelde.
-----

Benim en çok oynadıklarımda bi sürpriz çıktı.

1) Baldur's gate 3
2) Elden ring
3) God of war ragnarok
4) Ark: survival evolved
5) Final fantays 16

Ark'ı o kadar oynadığımı bilmiyordum. Oyunu kapayınca bazı kaynaklar respawn olmuyor diye çok açık bırakmıştım o şekilde ilk 5'e girmiş galiba. Ben dmc 5 görürüm sanıyordum.

O yürüyüş olayı bir yerden sonra sıkıyor mu
Bir noktadan sonra mecbur kalmadıkça yürümedim. Motora ya da kamyona binerek teslimat yaptım. Dağ bölümleri açılınca da zipline hattı çekip onlarla yol aldım.

Kargo taşırken yola bakmak, ona göre yanına ekipman almak, KV denen yaratıklarla karşılaşmamak için rota çizmek, "bunu götürürken şuraya uğrarım, oranın kargosunu da alayım, diyerek fazladan yük yüklenmek gibi şeyler yaptım ben.

Teslimatlardan sonra derecelendirme ekranı gelmesi, teslimat yaptığın kişilerin attığı mailler, başta sana ters yapan kişilerle bağlantı seviyen arttıkça seni dost olarak görmeleri gibi hoş esintiler vardı.

Monster hunter'ın hikayeyi bitirip bırakmış mıydın? Kısa sürmüş. Ona bulaşan 100 saatin aşağısında bırakmıyor genelde.
-----

Benim en çok oynadıklarımda bi sürpriz çıktı.

1) Baldur's gate 3
2) Elden ring
3) God of war ragnarok
4) Ark: survival evolved
5) Final fantays 16

Ark'ı o kadar oynadığımı bilmiyordum. Oyunu kapayınca bazı kaynaklar respawn olmuyor diye çok açık bırakmıştım o şekilde ilk 5'e girmiş galiba. Ben dmc 5 görürüm sanıyordum.
Toplam 47 saat oynamışım. Iceborne haritasına geçince ilk yaratığı kesemedim, ondan dolayı bıraktım. O zamanki bilgisayarım iyi olmadığından kasıyordu düzgün oynayamadım. Tekrar yükleyip devam ederim.

Dying Light iyi bir oyun değil de kuzenle akıyoruz işte.. biri bitirdikten sonra ilerledik. Megamen X4 küçükken en çok oynadığım oyundu. İlkokulda oynayıp bossları bir türlü geçemiyordum ama denemekten de sıkılmıyordum. Büyüyünce steamde indirime girince aldım dedim bi bitirelim şunu. Megamen Z zaten Megamen'in hikaye olarak en başarılı serisi onu da ilkokul zamanları oynamıştım. 1, 2 ve 3ü bitirdim 4 kaldı sadece.. Baldurs Gate'i alalı 2 ay oldu ama oyuna fazla kaptırdım geceyi gündüzü birbirine kattım valla :D CS'yi de sene başlarında çok oynuyordum ama şimdi nadiren kuzenlerle 4lü giriyoruz

Against The Storm bu sene en çok saran oyun oldu soluksuz oynatıyor.

Strateji,şehir kurma,fantastik bir dünya birleşimi çok güzel olmuş.

Şehir kurma oyunlarına hiç bakmamıştım varsa bu tür oyun önerisi olan denerim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık