Son bölüm itibariyle en az iki yıl en fazla da dört yıl olmak üzere araya girmiş bulunmaktayız. Hepimize geçmiş olsun.
Bölüm tamamen konuşma üzerinden ilerlediği için beni pek tatmin etmedi. Bu adamlar sezon finaline kadar gelip gelip orada patlıyorlar ve bu dört sezondur böyle. Belki ilk sezon farklıdır ki üzerinden çok uzun zaman geçtiği için hatırlamıyorum maalesef.
Krallığın yok edilişini kesinlikle görmek isterdim o mahşer gününü görmek isterdim, insanların acı ve umutsuzluk içinde kendilerini kurtarmak için birbirlerini ezdiklerini görmek isterdim, savaş sahnesi de hiç savaş gibi yaşanmadı. Görmek istediğim çok şey olmasına rağmen hiç birini göremedik.
Bu sezon, öncekine kıyasla daha iyi gibiydi ama yine de bir şeyler eksikti. Ainz ve kat muhafızları arasındaki diyaloglara daha fazla zaman verselerdi keşke. Momon'u da göremedik bu sezon, Momon olarak yaşadığı hikayeler de güzel oluyordu görmeyi isterdim.
Noveli okuyanlar genel olarak beğenmemişler ki ben de tam olarak beğendiğimi söyleyemem, çıkacak olan film ile birlikte belki novele de başlarım, bilmiyorum. Gerçi henüz iki cilt varmış çıkmayan, seri bittikten sonra baştan sona okumak da fena olmaz.
Genel olarak ortalama üstü bir sezon, eksikleri var mı var ama üçüncü sezondan sonra iyi geldiğini söylemeliyim. Biraz daha üst kademe isimlerle haşır neşir olsak artık. Seviyenin yükselmesi lazım.