Lütfen.Bu güne kadar maç falan satmışlığım yok. Nerden çıkarıyorsunuz? OSM'ye şikeyi Troyysi getirdi bir kere.
Lütfen.Bu güne kadar maç falan satmışlığım yok. Nerden çıkarıyorsunuz? OSM'ye şikeyi Troyysi getirdi bir kere.
İstiyorsan söyle bu sene seni şampi yapalım.Lütfen.
Ben senin gibi pis işler peşinde koşmam :/İstiyorsan söyle bu sene seni şampi yapalım.![]()
Beceriksizsin olum bırak artık bu oyunu sen. Beceremiyorsun işte kabul et.Bu oyunda yine bana karşı şaibe dönmeye başladı.
Sen de beceremiyon. Şu hale bak barça boş. Bir dahaki sefere kesin bildiklerine kura çek diğerleri gelirse kalan takımları alırlar...Beceriksizsin olum bırak artık bu oyunu sen. Beceremiyorsun işte kabul et.![]()
Köy takımı vermişsin hemde kurayı hiç görmedim. Kim çekti, ne zaman nasıl çekti? Tek kale oynuyorum maç benim olmuyor şike var.Beceriksizsin olum bırak artık bu oyunu sen. Beceremiyorsun işte kabul et.![]()
Daha ne becereyim la bana gelen takımı görmüyon mu?Sen de beceremiyon. Şu hale bak barça boş. Bir dahaki sefere kesin bildiklerine kura çek diğerleri gelirse kalan takımları alırlar...