Lan aval bilmiyon mu oyun nicki mi?Oyun nickini söyle öyle daha kolay buluruz. Noob musun nesin bi öğrenemedin şunu :/
Yaz lig ismini çıkıyor zaten ne aval adamsın.
Lan aval bilmiyon mu oyun nicki mi?Oyun nickini söyle öyle daha kolay buluruz. Noob musun nesin bi öğrenemedin şunu :/
2-2 berabere kalcazArkadaşlar ligin ismi Korsanfan LA LİGA herkes kendi numarası olan takıma başvursun. Ve başvurduğunuz nick ne ise buraya yazın bende bakarak kabul edeyim.
Ahahhhaha
Bu arada sezonun ilk maçını benimle oynuyorsun. Bu konu hakkında ki düşüncelerin neler![]()
Hadi bakalım2-2 berabere kalcaz
Sus la mal.Hadi canım ben bu parlak fikri nasıl düşünemedim çok özür dilerim noob bey.
30 tane hesabın var onları mı ezberlicem noob. Şunu yazana kadar nickini yazmayı da akıl edebilseydin keşke :/![]()
Olum öyle bulan çok kişi var aval olan sen ve bilgisayarınGerçekler canını acıttı değil mi :/
Lan ne geçikmelisi sana ne diyorum anlayabiliyor musun yazdığı mı?Gecikmeli çıkıyor o aramada anlıyor musun? Kaç yıllık oyuncusun daha bunu öğrenememişsin yazık :/
Olabilir diyorum ya biz öyle yapıyoruz yoksa herkesin nickini ezberleyecek olursak oo?3 tür hiç lig ismini aratarak katılamadım öyle diyim sana.
Yok-bişey-işteHadi bakalım
@Kovacs skoru sen söyle ne olur
Bir de kadir'i özel antreman kullanıyor olarak hesapla bakayım
@Will of D. Niye gülüyon la Malaga da çeyrek madrid işte
Sus la mal.
nick: koşuköyü1996 başvur kabul edeyim hadi.![]()