Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sana kullanacaktım dedim zate çocuk çok ççekti bolognaya kullanayım dedim.Maça 1-2 ssaat kala astım.Maçlar oynandı bir baktım yenilmişim halbuki galibiyetten emindim bir batım son dk o da bana kullanmış çakal:D Adam o kadar hırs ettii ki namağlup şampiyon olmak istiyor. Geri kalan tüm özeller bolognaya tabi kaldıysa :D
Benmiyim çakal hhaahahaha güldürmeyin beni :D Antreman kullanana antreman kullanmanın neresi çakallık.
Besle kargayı oysun gözünü demiştim sana hatırlıyomusun tamam hırslı bir şekilde maça hazırlanacağını tahmin etmiştim ama antreman kullanmak ne diyim kalbimi kırdın :)

@Tyrion 'da iki özel antremanla yenemedi ligin sonuna yaklaşıyoruz diyemi bu özel muameleniz anlamadım :D

Bu yeni versiyonda antrenman yediğimizi görebiliyor muyuz? yoksa kalktı mı?
Sana bildirim geliyor sol üst tarafta. Yeni antreman sistemi çok fena Boss Coins'i olan kullanacağı özel antremanının seviyesini yükseltebiliyor. Geçen romadaki arkadaş double özel antreman kullandı bana :D

@Nekomamushi @troysi55

Sağ olun. Geçen tur yedim gibime geldi de ondan sordum:p Baktım diğer maçlara malum sembolü göremedim. Kalktı sandım. Eski sistem devam ediyorsa yememişim demektir. Taktiksel hatam var demek ki. Gideyim taktik yapayım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık