Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu yüzleri eklenmiş,Kulup hakları alınmış daha bir çok şey var gördüğüm 5 dk'da fark etttiğim şeyler bunlar :)
Şu an inceliyorum da şok değişikler mevcut. Oyuncu getirme, stadyum yapma, antrenman tesislerini ve sahayı geliştirime gibi birçok özellik biletsizlere açılmış.

Biraz olsun hoşuma gitmeye başladı:D

Üstelik asist sayısı eklenmiş. En çok bu hoşuma gitti. Atmayıp attıran gizli kahramanlar artık gölgede kalmayacak:p

Şu an inceliyorum da şok değişikler mevcut. Oyuncu getirme, stadyum yapma, antrenman tesislerini ve sahayı geliştirime gibi birçok özellik biletsizlere açılmış.

Biraz olsun hoşuma gitmeye başladı:D

Üstelik asist sayısı eklenmiş. En çok bu hoşuma gitti. Atmayıp attıran gizli kahramanlar artık gölgede kalmayacak:p
Aynen onlar da var. Güzel olmuş ama alışmak biraz zaman alacak gibi.

Ben çoktan kullanıyorsum zaten faceden.Güzel çok değişiklik va.
Artık paran varsa oyuncuyu anında geliştiriyorsun.Normal sürede 1 gun değil 7 saate inmş buda güzel.Oyuncu satım daha kolay rakam girme ne kadar yazsam derdi yok :D

Şamar oğlanına döndük gelen geçen 10 atıyor :( Bundan sonraki tek hedefim bolognaya bütün antremanları kullanmak :/

Amacı olmayan takımım dedim 2 antreman kullanayım yinede yenemedik 97 lik kaleci her maç 10 yer mi :/
Kullan buna özel yen çakala hiç kimse kullanmıyor lider oldu özel antremanlar Bologna'ya :D

Oyunda arkadaşlarla ilgili mesajlara nereden bakıyoruz değişince bulamadım biri mesaj atmış sanırım fakat mesajların olduğu yeri bulamıyorum :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
@gyjbsch Dostum yeklifimi yanıtlar mısın?Günlerdir bekletiyorsun :( Lütfen oyuncunu bağışla bana.

Kullan buna özel yen çakala hiç kimse kullanmıyor lider oldu özel antremanlar Bologna'ya :D

Ben sana kullanacaktım dedim zate çocuk çok ççekti bolognaya kullanayım dedim.Maça 1-2 ssaat kala astım.Maçlar oynandı bir baktım yenilmişim halbuki galibiyetten emindim bir batım son dk o da bana kullanmış çakal:D Adam o kadar hırs ettii ki namağlup şampiyon olmak istiyor. Geri kalan tüm özeller bolognaya tabi kaldıysa :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık