Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek istediğimi anlamıyorsun 2 sezonda da benden çok iyi takımlar vardı onlara 3-4 tane kullanılırken bana 8-10 tane niye kullanılıyor bunu demek istiyorum.
Tamam kadrom güzelde adamın kadroda güzel geçen tüm sezon 1. giden bavs'a 4-5 tane kullanılmıştı.2 tanesini ben kullandım zaten tüm sezon boyuca adama 3 tane kullanmışlar.
Daha bu sezon 20 maça çıktım 8 tane özel antreman kullanmışlar?
Bir sürü faktör var işte. Sen 4-5. sıralardaydın. Adam altındaysa sana kullanmıştır. Bavs'a kullansa puan farkı azalsa bile 1. olamayacaktı.
Bavs'a kullansa bile yenemeyecceğini düşünmüştür. Seni yeneceğini düşünmüştür.

Böyle say say bitmeyen tüm faktörler birleşmiştir sana karşı işte. :/

Bir sürü faktör var işte. Sen 4-5. sıralardaydın. Adam altındaysa sana kullanmıştır. Bavs'a kullansa puan farkı azalsa bile 1. olamayacaktı.
Bavs'a kullansa bile yenemeyecceğini düşünmüştür. Seni yeneceğini düşünmüştür.

Böyle say say bitmeyen tüm faktörler birleşmiştir sana karşı işte. :/
Kullanın rekor kıracam bu gidişle 20 taneyi bulacak sezon sonuna kadar ha gayret.

Oyuna ne oldu ya böyle. Bu muydu güncelleme dediğiniz:gamyon: Mobil uygulama gibi olmuş. O güzel basit görüntü yerini uygulamavari şekillere bırakmış. Zamanla alışılır ama oyunun basitliğine yakıştıramadım. PC kullanıcısı için güzel görünmüyor.

Oyuna ne oldu ya böyle. Bu muydu güncelleme dediğiniz:gamyon: Mobil uygulama gibi olmuş. O güzel basit görüntü yerini uygulamavari şekillere bırakmış. Zamanla alışılır ama oyunun basitliğine yakıştıramadım. PC kullanıcısı için güzel görünmüyor.
Güzel olmuş bence fark etmediğin çok değişiklik var para birimler vs olarak.

Değişiklikler;
Antreman sistemi, hazırlık maçı, Doktor, casus. Hepsinin bir bedeli var.

Antreman ve gizli antreman da farklı artık. Hepsinin bir bedeli var.

Zamanla alışırım da dedim ya mobil gibi olması hoşuma gitmedi. Düz internet sitesi daha güzel duruyordu:p Şu yeni para türü dışında bir yenilikte göremedim. Varsa zamanla keşfederim.
Oyuncu yüzleri eklenmiş,Kulup hakları alınmış daha bir çok şey var gördüğüm 5 dk'da fark etttiğim şeyler bunlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık