Higuanine ederinden az verdin tabi vermemHazır golcü lazım bana yaşı genç aramıyorum, zamanında Higuian'i 3m için vermedin.![]()
Transfer Listesinde Lewandowski var al işte
Higuanine ederinden az verdin tabi vermemHazır golcü lazım bana yaşı genç aramıyorum, zamanında Higuian'i 3m için vermedin.![]()
45M'e ben 3 tane topçu alırım lan, yine bütçeyi +50M ile falan kapatacağım anlaşılan.Higuanine ederinden az verdin tabi vermem
Transfer Listesinde Lewandowski var al işte![]()
30M ye anca 90'lık bulursun söyleyeyim45M'e ben 3 tane topçu alırım lan, yine bütçeyi +50M ile falan kapatacağım anlaşılan.Neyse 30M yapayım da sana topçu getirteyim.
Aynen ben Milner demiştim, saol.Tah'ı aldım. Buraya baktım 3-5 sayfa ama kimse getirtmemiş herhalde. UmarımKazaya gelmeyim.
Bu arada @gyjbsch seni yanlış anlamışlar. Milner demişsin arkadaş Müller anlamış. Ya da ben seni yanlış anlıyorum. Ama Milner kendi düştü listeye 3-4 gündür duruyor. Epey ucuzladı alacaksan al kaçırma yoksa fiyatı çok indiği için kendiliğinden düşecek listeden.
Bana Juanfran getirirmisin boştaysa avcınOyuncu isteyen varsa söylesin getireyim![]()
Tamam getiririm lig de yok değil mi baktın mı ?Bana Juanfran getirirmisin boştaysa avcın