Hayırlısı bakalım benimle olan maçında ne olacak
Sinirlendim.Hayırlısı bakalım benimle olan maçında ne olacak![]()
Benimde en iyi ortasaham 6 maç ceza yese bende sinirlenirdimSinirlendim.
Mesela bu maç 5 as oyuncum yoktu yine de yendim. Özel antrenman değil %100 win namıssız.Benimde en iyi ortasaham 6 maç ceza yese bende sinirlenirdim![]()
Son dakika da atmışsın özel antreman kullanmasan işin zordu.Mesela bu maç 5 as oyuncum yoktu yine de yendim. Özel antrenman değil %100 win namıssız.
Allah aşkına. Sanırsın ortada bir maç oynanmış. 5-10 saniye sürüyor topu topu. O da oyunda ki istatistiklerin karşılaştırılması süreci.Son dakika da atmışsın özel antreman kullanmasan işin zordu.
Öyle düşünüyorsan oyunu hiç oynama benceAllah aşkına. Sanırsın ortada bir maç oynanmış. 5-10 saniye sürüyor topu topu. O da oyunda ki istatistiklerin karşılaştırılması süreci.
En iyi oyuncularımın hakemle alıp veremedikleri nedir o zaman? Ljajic 6 hafta sakatlanır, Eder tek forvetken hakeme kafa atar, James hakeme pıçak çeker. Nölüyôr lan!Öyle düşünüyorsan oyunu hiç oynama bence![]()
Sen takıma göre sertlik veya Ya hep ya hiç oynarsan hakem de eğer çok kızgınsa yersin normal bir şey demek ki adamların da sıkıntı var ben öyle bir şey yaşamadım daha.En iyi oyuncularımın hakemle alıp veremedikleri nedir o zaman? Ljajic 6 hafta sakatlanır, Eder tek forvetken hakeme kafa atar, James hakeme pıçak çeker. Nölüyôr lan!