Sağ ol. Dil Flemenkçe olunca giriyor ne hikmetse. Denedim buldumBugün sorun var. Sadece sen de değil![]()

Sağ ol. Dil Flemenkçe olunca giriyor ne hikmetse. Denedim buldumBugün sorun var. Sadece sen de değil![]()
Öyle mi ?Sağ ol. Dil Flemenkçe olunca giriyor ne hikmetse. Denedim buldum![]()
Bana defans bul sana en iyi forveti getireyimBir Lazio geliyor hemde gümbür gümbür, avarajıma bakmanızı rica ediyorum.
@troysi55 Bana 95 üzeri forvet getirsene.
5 Gol atmışım aynı zamanda 0 golde yemişim büyük başarı benceBologna 5 maçta 5 gol atmış adam lider şuna bir gol atın![]()
Harbiden o ne ya aramızda gizli bir Jose Mourinho varmışBologna 5 maçta 5 gol atmış adam lider şuna bir gol atın![]()
Şanslısın biraz da bence5 Gol atmışım aynı zamanda 0 golde yemişim büyük başarı bence![]()
Çok riskli görünüyor yakındır gitmesi benim maça kadar dayanırsa ben götürürüm onuHarbiden o ne ya aramızda gizli bir Jose Mourinho varmış![]()
Hacı hala oyalıyorsun beni, sürekli getireceğim diyorsun ama hani nerede? Huguain'ide vermedin zaten. Defans da getirecektin bana.Bana defans bul sana en iyi forveti getireyim![]()
Oyalıyosun diyosun benden fazla gol atmışın benden az yemişin defans her geleni gideni alıyor sana Higuaine adam gibi para vermiyon ki değerinden düşük para teklif ediyosun. Şu defansa adam alayım 2-3 hafta sana getirecem. Defans folluk oldu her gelen gol oluyor. Defans olsaydı sen de fazlalık ben sana forvet getirirdim sen bana defans satardın.Hacı hala oyalıyorsun beni, sürekli getireceğim diyorsun ama hani nerede? Huguain'ide vermedin zaten. Defans da getirecektin bana.
4 atmışım bende bu arada, ligin açık ara en çok gol atan takımıyım.
@Nekomamushi Getirdiğin adamı öylesine isteyen alsın diye mi getirdin yoksa sahibi var mı?