Adamlara yazin ulasin oynayacaklarin isimlerini alin o sekilde cekin kurayi.Kazanan şık Almanya Gokuda buna oy veriyor hadi almanya yapıyoruz.
@Riful ilerle biraz la sende moderenleş biraz
msn mailinlede skype a girebiliyoz.
Forumdanda olur abi.
Adamlara yazin ulasin oynayacaklarin isimlerini alin o sekilde cekin kurayi.Kazanan şık Almanya Gokuda buna oy veriyor hadi almanya yapıyoruz.
Forumdanda olur abi.
Sensiz bir lig, ekmeksiz kuzu şiş gibi. Olmadı ama neyse.Oynayasım yok şu aralar. Siz bensiz 1 lig girin sonrasına bakarım.![]()

Sen organizatör değil misin yav
Ekibi toparla lige başlayacağız rıza baba
Toplanalım da her yerden olurKazanan şık Almanya Gokuda buna oy veriyor hadi almanya yapıyoruz.
Forumdanda olur abi.
Gelsin o zaman karar veririz
Bu basmalı telefonlar daha iyi, kardeşlerimde falan var arada oradan giriyorum internete o nedir öyle, eziyet gibi kullanamam ben onları. Msn'den sonra da bozdu internet
BakarizArkadaşlar oynayacak arkadaşlar bir an önce oy kullansınlar da lige başlayalım. Yeterli sayı olmadığı için 20 takımlı liglerden vazgeçtik. Oyunda hile ve şaibe yoktur, gelirseniz keyifli zaman geçiririz.
@Monkey D. Luffy Seni özellikle bekliyorum. @kadir t. Sen bu oyunu seversin bak, beklerim.
Adamlarla bağlantılı olan sensin. Kimler oynayacak sen elinde olan listeyi at buraya son kez soralım bakalım oynayacaklar kimler. Ankette @NewEra var mesela oynayacak mı, hiç oynayacağım diye mesajını görmedim. Oynayacak olan birçok kişi bırak oyu mesaj bile atmadı.@Riful
Kurayi ben cekmiyorum ki organizatorluğu size devrettim bu sezon.
Adamlari toplayin kurayi cekin, takim-oyuncu eşleşmelerini bana atin yeni sezonu kurup konuyu açip başlatayim![]()
Sen listeni at, bende oynayacak olanları konudan ve anketten bakayım bende alıntılayayım. Artık ciddiye alıp oy ve mesaj atsınlar da başlayalım.Bende liste yok oynayacak olan adamlar önceki sayfalara yazmişlar oradan bakacaksinAdamlarla bağlantılı olan sensin. Kimler oynayacak sen elinde olan listeyi at buraya son kez soralım bakalım oynayacaklar kimler. Ankette @NewEra var mesela oynayacak mı, hiç oynayacağım diye mesajını görmedim. Oynayacak olan birçok kişi bırak oyu mesaj bile atmadı.
Tam bir kaos varSen listeni at, bende oynayacak olanları konudan ve anketten bakayım bende alıntılayayım. Artık ciddiye alıp oy ve mesaj atsınlar da başlayalım.

Sen nasıl organizatörsün böyleBende liste yok oynayacak olan adamlar önceki sayfalara yazmişlar oradan bakacaksin
Adamlara yazin sorun iste kurayi siz cekiyonuz hadiyin acele edin biraz![]()
Fikir babası sendin oyunun. Bari anketi kaldır başka bir fikrim var, azıcık araştırma yapayım kimler var, başka bir seçenekle geleceğim buraya. Anketle bir yere varamayız. Ben oradaki isimleri aldım, sen anketi kaldır lütfen.Anketi kaldiramiyorum ki yetkililere diyeceksin.Sen nasıl organizatörsün böyleFikir babası sendin oyunun. Bari anketi kaldır başka bir fikrim var, azıcık araştırma yapayım kimler var, başka bir seçenekle geleceğim buraya. Anketle bir yere varamayız. Ben oradaki isimleri aldım, sen anketi kaldır lütfen.
Kurayı çekeydin topladıysan adamlarıAnketi kaldiramiyorum ki yetkililere diyeceksin.
Ben simdiye kadar 5 defa cekmiştim kurayi sizde iş yok :/
Ben sana sen tek başına çek dedim zaten, siz uzattınız şikeydi falan diye
Bu sezon oynamaya hevesli adam az. Yaz geldiye herkes dağıldı bir yerlere. Bir biz kaldık