Ahahah boş norwich yarı finale mi çıkmış
Kalıbınızdan utanın be

Kalıbınızdan utanın be

Benimle eşleşmişsin kadro avantaji senden yana bakalim ne olacak.Oha West Ham'a hiç acımamışım be. Birde yakın sırada bir rakipti OHAAA diye açtım ekranıHerkes ''bende atçam gol'' demiş resmen. 6 ayrı kişi gol mü atar lan
![]()
Siz zaten abi kardeş benim takıma sardınız@Riful Rifo pazalığına bir sınırı var amaa yav
Yedeek genç oyuncuya ihiyacım va.
Fernandinhoyu 2 katına öylesine koydum nasıl ola almazlar diye kaçırmamışlar
Hem ben onu sana satıp takas yapacaktım oxlade ile teklifi geri çekmişsin.
Taklifi yükselttim sat artık![]()
Cokkkk heyecandan ölecem :/Ne de heyecanlı bir sezon![]()
Ölme, sen ölürsen konu da ölür. İnsanlar konuyu bile unutmuşlar. O ilk sezon ne güzeldi, ne oldu bize böyleCokkkk heyecandan ölecem :/
Oyun sizin elinize gectikten sonra boyle oldu bir daha ki sezon ipleri yine elime alacağim. Bak gör o zaman nasil sezon oluyor.Ölme, sen ölürsen konu da ölür. İnsanlar konuyu bile unutmuşlar. O ilk sezon ne güzeldi, ne oldu bize böyle![]()
Al ipleri eline, zaten daha da karışmam. Cidden beceremedim, hoş olmadı. Siz ligi belirleyin, kuraları çekin bende gelir oynarım. En rahatı öyleOyun sizin elinize gectikten sonra boyle oldu bir daha ki sezon ipleri yine elime alacağim. Bak gör o zaman nasil sezon oluyor.
20 oyuncu bulucam rahat olun.![]()
Beceriksizliğini kabul ettin sonundaAl ipleri eline, zaten daha da karışmam. Cidden beceremedim, hoş olmadı. Siz ligi belirleyin, kuraları çekin bende gelir oynarım. En rahatı öyle
Ama en başta sen bir hafta oyalanmasaydın böyle olmazdı crocoboya![]()