Ulan bu Watford'la şampiyon ol yemin ediyorum gördüğüm her ortama yazıcam en büyük Croco diyeOlum takım Watford ben bile kendimi ciddiye alamıyorum.
Oyuncuları ayarlamayı unutmuşum adamlar 4 atmışlar. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım![]()

Ulan bu Watford'la şampiyon ol yemin ediyorum gördüğüm her ortama yazıcam en büyük Croco diyeOlum takım Watford ben bile kendimi ciddiye alamıyorum.
Oyuncuları ayarlamayı unutmuşum adamlar 4 atmışlar. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım![]()
Ahanda şincik kinlendimUlan bu Watford'la şampiyon ol yemin ediyorum gördüğüm her ortama yazıcam en büyük Croco diyeOSM tarihine adını altın harflerle kazırsın
![]()
Kapmlara hazır ol sen gari. Kaderinden kaçamaazın.Olum takım Watford ben bile kendimi ciddiye alamıyorum.
Olum Watforda da kamp kullanırsanız foruma girmeyin utancınızdanKapmlara hazır ol sen gari. Kaderinden kaçamaazın.![]()
Sen Watford'u ( harbiden yazarken bi garip oluyor insanAhanda şincik kinlendim![]()
![]()
Hatırlatırım bu yorumu sana :S
Artık 10 kat güçlü bir Watford var karşınızda :S
Watford yazarken bile moralim bozuluyor. Bu nasıl bir takım ismi abi. Bir de bunu şampiyon yapmaya mı uğraşacam ben
''Watford gümbür gümbür geliyor'' yazacam. Watford deyince yazasım kalmıyor hiçSen Watford'u ( harbiden yazarken bi garip oluyor insan) şampiyon yap sonra tarikat kur müridin olalım, parti kur oy atalım hatta Aziz Yıldırım'ı arayıp AyKOT kafalının yerine önerelim seni
![]()
Deme darbe yapmasınlar dikkat et.Benim için küfür kıyamet var![]()
İkinci bir Leichester'a izin yok.Lidere selam dur.
Pislikliğe bak ya Watforda antreman basıyorlar. Rezillik kardeşim resmen rezillikÜst üste 4. maçımı kazandım. Bu maçla beraber epey de zor bi fikstür var. Sıradaki rakip de lider Watford, rüşvet veren olursa antrenman basarım.![]()
Şiiiiii sakin.Deme darbe yapmasınlar dikkat et.
İkinci bir Leichester'a izin yok.