@fantastikceo onur gel oyna.Ntv sosyal lig'den daha fazla sarıyor

Ben o oyunu sildim ya. Wolfsburg ile 2. oldum, lig bitti. Dün oyuna girdim baktım takım yok. Tekrar alayım dedim 200 altın mıdır nedir ondan istiyor. Ben de kızdım sildim. O kadar emek vermiştim :/Geçen sezon ligi kaçırıp giremeyen arkadaşlar vardı. Çağıralım onları
@Rintarou Okabe
@Julius Nova
[Shank's] ( Bu arkadaşı alıntılamak imkansız)
Gel oyna ya güzel oluyor kalabalık lig, yeniden açarsınBen o oyunu sildim ya. Wolfsburg ile 2. oldum, lig bitti. Dün oyuna girdim baktım takım yok. Tekrar alayım dedim 200 altın mıdır nedir ondan istiyor. Ben de kızdım sildim. O kadar emek vermiştim :/
Edit: Ama yeniden oynayabilirim, maksat kapışmak olsun![]()
Şu an hatırladım da bunun web sayfası da vardı. Evet oyun veriyor da harcayasım gelmemiştiGel oyna ya güzel oluyor kalabalık lig, yeniden açarsın
O altın meselesi nedir anlamadım ama oyun altın veriyor sana. Ek altına gerek yok. Ben epeydir oynarım tek kuruş vermedim oyuna. Güzel basit oyun bu bakımdan.
Bakınıyım kanka,pek bilmiyorum ki hiç oynamadım.@fantastikceo onur gel oyna.Ntv sosyal lig'den daha fazla sarıyor![]()
Gel gel.Legal yollardan şike yaparız.Sen,ben ve adaşım.Fm'ye benziyo zaten.(Alamanya'ya oy ver Alamanya'ya)Bakınıyım kanka,pek bilmiyorum ki hiç oynamadım.
Verdim hiç bilgim yok ama...Gel gel.Legal yollardan şike yaparız.Sen,ben ve adaşım.Fm'ye benziyo zaten.(Alamanya'ya oy ver Alamanya'ya)
ŞŞŞ.Sen yolu aç su yolunu bulur.Ortama göre şerbet verecen işte.Ben sana yardım edeceğimVerdim hiç bilgim yok ama...