OhaJuventus maçındaki taktikleri değiştirmeyi unutmuşum , Milan ile yaptığım maçta çok agresifte oynamışım ve sonuç 4 kırmızı kart.
1 tane daha yesen hükmen bitçekmiş az kalmış 
OhaJuventus maçındaki taktikleri değiştirmeyi unutmuşum , Milan ile yaptığım maçta çok agresifte oynamışım ve sonuç 4 kırmızı kart.
1 tane daha yesen hükmen bitçekmiş az kalmış 
Yeminlen şampiyonlukta gözüm yok, ikinci olsam yeter. Kadrom Juve ve Bolo'ya göre şampiyonluk için yetersiz ama belki piyango bana vurur. Yok yok ama ikinci olmak istiyorum ben

harbiden 5 kart cezalı oyuncun varmış sevindim en ciddi rakibim olarak seni görüyorum 8.lik içinJuventus maçındaki taktikleri değiştirmeyi unutmuşum , Milan ile yaptığım maçta çok agresifte oynamışım ve sonuç 4 kırmızı kart.

Ooo alırım bir 3 puan o zaman.Juventus maçındaki taktikleri değiştirmeyi unutmuşum , Milan ile yaptığım maçta çok agresifte oynamışım ve sonuç 4 kırmızı kart.

destekliyorum seniOoo alırım bir 3 puan o zaman.![]()

Takımı sert de oynatmadım. Benim takım beni sevmiyor, sırf kovulayım diye maçı satıyorlar.@Daredewill Pis kasap 6 hafta ne lan?
Satıyım kaleciyi sana![]()
@GeorgeRMartin Emin misin?
Takımı sert de oynatmadım. Benim takım beni sevmiyor, sırf kovulayım diye maçı satıyorlar.