Senin anarşist ruhundan kaynaklı onlar, şike falan yok.La geçen sene benim oyuncu rakip takımın başkanın karısına hakaretten kart yedi. Ben mi dedim git rakip başkanın karısına laf at diye. Suçu tabi oyuna atacağım.
Hem kalecinin sistemi mi olur?
Senin anarşist ruhundan kaynaklı onlar, şike falan yok.La geçen sene benim oyuncu rakip takımın başkanın karısına hakaretten kart yedi. Ben mi dedim git rakip başkanın karısına laf at diye. Suçu tabi oyuna atacağım.
Senin maçta mı olmuştu, ama harbi oyun tarihine geçti olay ya.Senin anarşist ruhundan kaynaklı onlar, şike falan yok.

Ahaha, oyuncuna sahip çık ssende.Arıza adamları topluyon hepLa geçen sene benim oyuncu rakip takımın başkanın karısına hakaretten kart yedi. Ben mi dedim git rakip başkanın karısına laf at diye. Suçu tabi oyuna atacağım.

Teşekkürler. Lig 19. sunu zar zor yeniyoruz 1 golle@Tyrion uzun zaman sonra beraberlik dışı bir sonuç olarak galibiyet almışsın tebrikler.

Takımın bu kötü gidişini daha fazla görsün istemedimBin yıllık Roma'lı Totti'yi bile Yunan ligine satmışlar. Oyunun taşları yerinden oynadı yeminle![]()
Asılında satmadım yunanistan a tatile yolladım :/Düşücem yakandan, önüne geçince

Geçemeyecek kadar arayı açarım bendeDüşücem yakandan, önüne geçince
Kaşifim geldi tam 3 gün oldu açamadım, insanın için gıdıklanıyo gelmiş kaşife tıklamak için ama para yok. Benim adamlardan birine teklif verip geri çekmişsin, Yaşı 24 ve üzeri olan forvetleri satarım 30 milyona![]()

Bir tek Bellerin lazımdı. Hem sen kıymetini bilemiyon onun.

Bugün interle maçım var, ben kazanırsam sende kendi maçını kazanırsan sen birinciliğe yükseleceksin ama ben yine üçüncü olarak kalacağım, sana çalışıyorum bu haftaGeçemeyecek kadar arayı açarım bende
Napcam onları la.Bir tek Bellerin lazımdı. Hem sen kıymetini bilemiyon onun.
Çekmesem satacak mıydın sanki.![]()