Yapalım. Artık temiz bir lig oynayalım.Kura-Lig işleri için bir görüşme yapalım seninle.
Yapalım. Artık temiz bir lig oynayalım.Kura-Lig işleri için bir görüşme yapalım seninle.
Benim kadrom zaten hayvan oldu bile tek bir santrafor daha alcam 66 milyon ekonomim var onaNoob İtturbe'yi al.Adam çılgın atıyo.Ekonomik hem :/
defansa da amavi.Bide sinan gümüş kadron ikinci yarı için hazır
Evet.Soylediklerimi geri aliyorum.Sen yine de firsatin varsa amaviye bak.1 haftaya 92 lik 1 bek oyuncun daha olurBenim kadrom zaten hayvan oldu bile tek bir santrafor daha alcam 66 milyon ekonomim var ona
![]()
Benim kaderimde yok şampiyonluk. Umarım seneye de ikinci olurumSaanada tebrikler.
Süper sezon oldu ama be. Şampiyon olunca tüy gibi hafifledim.
@Riful Başka bahara artık dostum. şerefli 2.likte güzel.7.dee gönlüm sen ve Gokudan yana.
Selo yeni konuda ankete sadece Almanya bulursak Almanya ve Fransayı eklersen iyi olur.yi bulursak Fransa yaparız.
Deme öyle laBenim kaderimde yok şampiyonluk. Umarım seneye de ikinci olurumYalnız toplam iki defa İtalya yaptık ikisini de Bologna kazandı. Var bu takımda bir keramet
Fransa iyidir, ben bu sezonda Fransa dedim ama İtalya'ya oy attılar.
Dare demiş İngiltere 2'de güzel bir lig. Eşit takım çok, çekişmeli olur. Kişiler 20'yi aşarsa büyük ihtimal onu yaparız, ötekilere oy çıkmaz kolay kolay.
Bu sezon ben karışmamDeme öyle laKıl payı kaçıdın 7.de koparırsın.
Aynen bir daha İtalya yaparsak büyük takımları çeken değil Bolognayı çeken favoridir gözümdeEfsane takımdır.
İniltere 2.lig olur Fransa olur, Almanya olur.3'ünden biri. @Daredewill
Bu sezon üçümüz çekelim kurayı.![]()
şerefli 5.likNe güzel 5. oldum![]()
Şampiyonluk istiyom benşerefli 5.likyakışıyor mu bak ben 9. oldum hiç surat asıyor muyum
![]()