Oldu bitti ye geldi ama bana Napoli geldiSana hep iyi takımlar verdim yetinmedin kuraya el attın aldın işte![]()

Mesajın içine mesaj mı atıyon mesajception

Oldu bitti ye geldi ama bana Napoli geldiSana hep iyi takımlar verdim yetinmedin kuraya el attın aldın işte![]()
Sus lan sen hep ballıydın zaten.Gene konuştumuşsun balını.Oldu bitti ye geldi ama bana Napoli geldi
Mesajın içine mesaj mı atıyon mesajception![]()
Yuh nankör Valencia neydiGelen en iyi takımda hedefi 6. lık olan tothennamdı be![]()
Bir önce oynadığımız italya liginde Torino'ydum benSus lan sen hep ballıydın zaten.Gene konuştumuşsun balını.
Bu kura hatalı kardeşim![]()
Çok sevdiysen değiebiliriz RifocumBir önce oynadığımız italya liginde Torino'ydum benEmpoli iyidir, forza azzurri
![]()
Senin özel mesaj kapalıydı, üzerime büyük oyunlar oynandı. Pescara kim la, sorsak hangi lig diye bilen çıkmaz.:SSana hep iyi takımlar verdim yetinmedin kuraya el attın aldın işte![]()
Torino ile aramda duygusal bağ var, o sezon'u unutamam, emek ter kan gözyaşıÇok sevdiysen değiebiliriz Rifocum
Sen Napoliyi kaldıramazsınn yzıyom burayaOysa Torino ile zirve mücadelesi vermiştin.
En iyisi değişelim ikimizde kazansın.![]()
La yok zaten konudaydım.Sadece yemeğe gittim .Senin özel mesaj kapalıydı, üzerime büyük oyunlar oynandı. Pescara kim la, sorsak hangi lig diye bilen çıkmaz.:S
Oluyumda gör laaan dumur edecem sizi.Torino ile aramda duygusal bağ var, o sezon'u unutamam, emek ter kan gözyaşı
Napoli ile büyük ihtimal hedefi bile tutturamayacağım. Kuraya ihanet olmasa verirdim ama kura bozulmaz1!1
Yanlış değilsem bir önceki İtalya'da şampiyon Bologna olmuştu dimi? Sende bu sefer Bologna ile şampi ol bakalım![]()
Valla söverim, helal etmem hakkımı.La yok zaten konudaydım.Sadece yemeğe gittim .
Geldiğimde baktım çekmişler 5 dk bekleyemedin dimi.
En iyi oynayanlara hep çöp takım çıkmış.Acemiler kaldıramayacak buyuk takımı gene.Bırakacaklar Real gibi.![]()
Silversrayleigh benim attım istek.Valla söverim, helal etmem hakkımı.![]()