Gelirim ben deSon turnuvadan aklımda kalanlar; @Lynfield @Jiraiya @Borsalino @Sumimasen @Kaidou @Kaizoku Gari @Sakata Gintoki @im-sama @Roronoa @Rocks D. Xebec @Vıktor @Phoenix Marco @Gon Freecs @Riful @Black @Bavs @Will of D. @GeorgeRMartin
Gelirim ben deSon turnuvadan aklımda kalanlar; @Lynfield @Jiraiya @Borsalino @Sumimasen @Kaidou @Kaizoku Gari @Sakata Gintoki @im-sama @Roronoa @Rocks D. Xebec @Vıktor @Phoenix Marco @Gon Freecs @Riful @Black @Bavs @Will of D. @GeorgeRMartin
Bu tür oyunlardan anlamam ama adam lazımsa gelebilirim.Bu tür forum etkinlikleri katılmak hoşuma gider
Yine tokatlayacağım oyuncu da gelmiş. Ekledim...@Sir Crocodile eziğini tokatlamak için ben de varım![]()
Hileyle baba takımları alıp PTT liginde hile oynayamayacak takımı bana verirsen öyle olur ama orasını karıştırma.Yine tokatlayacağım oyuncu da gelmiş. Ekledim...![]()
Kura var burada her zaman, tabi sen tokatlanınca yine hikayeni yazıyorsun.Hileyle baba takımları alıp PTT liginde hile oynayamayacak takımı bana verirsen öyle olur ama orasını karıştırma.![]()