Balrog deviren sayılı karakterlerden değil mi Glorfindel, Yüzük Kardeşliği ekibine katılsa fena olmazdı, Gandalf adamı kıskanıyor mu neBu reyizin de bir yüceliği var ya.
Bu arada istari zaten çoğul. İstar ise tekil. Hatırlatma için de teşekkürler.![]()

Balrog deviren sayılı karakterlerden değil mi Glorfindel, Yüzük Kardeşliği ekibine katılsa fena olmazdı, Gandalf adamı kıskanıyor mu neBu reyizin de bir yüceliği var ya.
Bu arada istari zaten çoğul. İstar ise tekil. Hatırlatma için de teşekkürler.![]()

Konsey toplandığı zaman Lord Elrond zaten kardeşliğe Glorfindelin de katılmasını istiyor. Lâkin Gandalf'ın "Bize bu yolculukta irfandan çok dostluk lâzımdır." demesinin ardından Mery ve Pippin kardeşliğe katılıyor. Ve mâlum ikisinin de yüzüğün yok edildiği bu seferdeki önemleri tartışmasız.Balrog deviren sayılı karakterlerden değil mi Glorfindel, Yüzük Kardeşliği ekibine katılsa fena olmazdı, Gandalf adamı kıskanıyor mu ne![]()
Kendisi teklif ediyor diye hatırlıyorum ben, bir de yüzüğü okyanusa atalım diyordu ona da Gandalf karşı çıkıyordu. Eğer ekibe katılsa nasıl yardım ederdi pek kestiremiyorum ama daha da epik olurdu yolculuk, işin o tarafından eminim.Konsey toplandığı zaman Lord Elrond zaten kardeşliğe Glorfindelin de katılmasını istiyor. Lâkin Gandalf'ın "Bize bu yolculukta irfandan çok dostluk lâzımdır." demesinin ardından Mery ve Pippin kardeşliğe katılıyor. Ve mâlum ikisinin de yüzüğün yok edildiği bu seferdeki önemleri tartışmasız.

Kral theoden iken aragorn un nasıl bırakmaya yetkisi olsun kiBu Aragorn Grimayı neden kurtarıyor, kurtarsa bile bu herif neden serbest bırakılıyor?
Daha fazla kan dökülmesin muhabbetiyse bu herif çok daha fazlasının dökülmesine sebep oldu ve olacak, Aragorn gibi adını bile bilmediği bir çok kişiyi öldürmüş adam bunu bildiği halde derdi ne tam olarak? Kitapta farklı bi durum vardır belki.![]()
Aragorn serbest bıraktı demedim zaten neden serbest bırakılıyor dedim.Kral theoden iken aragorn un nasıl bırakmaya yetkisi olsun ki
Filmde Theoden bunu öldürecekken Aragorn bunu kurtarıyor sonra atına binip dört nala Isengard Sanayi Odalarına gidiyor herif. Saçma bi durum.kurtarsa bile bu herif neden serbest bırakılıyor?
Kitapta hapse atılıyor. Rohan savaşa gittikten sonra kaçıyor.Bu Aragorn Grimayı neden kurtarıyor, kurtarsa bile bu herif neden serbest bırakılıyor?
Daha fazla kan dökülmesin muhabbetiyse bu herif çok daha fazlasının dökülmesine sebep oldu ve olacak, Aragorn gibi adını bile bilmediği bir çok kişiyi öldürmüş adam bunu bildiği halde derdi ne tam olarak? Kitapta farklı bi durum vardır belki.![]()