JamesLogan
Feanor'un Balrog katili olduğuyla ilgili kesin bir bilgi var mı ? Ben yok diye biliyorum 3 tane Balrog katili var diye biliyorum aslı nedir ?
Mithrim'de etrafı Balrog'lar tarafından çevrilmiş, o da uzun süre savaşmış. Fakat öldürüp, öldürmediğinden bahsetmemiş, Tolkien-sama.Feanor'un Balrog katili olduğuyla ilgili kesin bir bilgi var mı ? Ben yok diye biliyorum 3 tane Balrog katili var diye biliyorum aslı nedir ?
Bende böyle biliyordum. Bir forumda görmüştüm sorayım dedim. TeşekkürlerMithrim'de etrafı Balrog'lar tarafından çevrilmiş, o da uzun süre savaşmış. Fakat öldürüp, öldürmediğinden bahsetmemiş, Tolkien-sama.
Vardı öyle bir muhabbet.Turin Turambar gibi Beren ve Luthien'inde genişletilmiş versiyonunun çıkması söz konusu mu? Çıkarsa 10 numara 5 yıldız olur en sevdiğim Orta Dünya hikayesi.
Thranduil Legolas'ın babası değil miymiş ???

Babası, orada sorun yokThranduil Legolas'ın babası değil miymiş ???![]()
, ama hobbit kitabında Legolas yoktu, sanırım sadece ufak bir bahsi geçiyordu (tam hatırlamıyorum gerçi)..Eee sorun yok o zaman, adam ölümsüz değil mi zaten yahu, filmde olması ayrı renk katıyor olaya bence.Babası, orada sorun yok, ama hobbit kitabında Legolas yoktu, sanırım sadece ufak bir bahsi geçiyordu (tam hatırlamıyorum gerçi)..
Tek sıkıntı cüce - elf aşkıydı ve Legolas reyizin Arrow'daki Tommy gibi dışardan izlemesiydi, yanlış yaptı orada P.J.