Günde 6-7 nasıl yapıyorsun la, ben Türkçeyi Türkçeye o kadar hızlı çeviremiyomBazen bir hafta çevirmiyorum, bazen günde 6-7 bölüm. Değişiyor.

Günde 6-7 nasıl yapıyorsun la, ben Türkçeyi Türkçeye o kadar hızlı çeviremiyomBazen bir hafta çevirmiyorum, bazen günde 6-7 bölüm. Değişiyor.
Nefes almak gibi oldu benim için.Günde 6-7 nasıl yapıyorsun la, ben Türkçeyi Türkçeye o kadar hızlı çeviremiyom![]()
Bizede öğret hocamNefes almak gibi oldu benim için.
Zamanla olur. Alışmak lazım. İlk zamanlar her balonu düşünürdüm, şimdi TV izlerken yapıyorum.Bizede öğret hocam![]()
Pratik gerek diyorsun, peki bu işe bilerek(İngilizce'yi) mi başladın, İngilizce seviyen ne idi?Zamanla olur. Alışmak lazım. İlk zamanlar her balonu düşünürdüm, şimdi TV izlerken yapıyorum.
Okuduğumu az biraz anlıyordum, ama çoğunlukla translate kullanıyordum. Hatta mangayı çevirmemi istediklerinde, İngilizcem iyi değil diye istememiştim.Pratik gerek diyorsun, peki bu işe bilerek(İngilizce'yi) mi başladın, İngilizce seviyen ne idi?
Oo, bende başlıyorum o zaman.Okuduğumu az biraz anlıyordum, ama çoğunlukla translate kullanıyordum. Hatta mangayı çevirmemi istediklerinde, İngilizcem iyi değil diye istememiştim.
Hadi yolun açık olsun ne diyelimEvet, bunca ısrarınızı ve isteğinizi işittim ve geri dönmez olanı yapmaya, elimi taşın altına atmaya karar verdim. Yarından itibaren edit öğrenip, yapma kabiliyetine erişince, editciniz ben olacağım.