Onaylayanlar utansın.Korsan fan'a 10 yılda kabul etseniz, yapardı.![]()
Onaylayanlar utansın.Korsan fan'a 10 yılda kabul etseniz, yapardı.![]()
Bırakalım bırakmasına da da korsanfan ailesi nereden online okuyacak? Hey gidi hey.Ben ilgilendirmez. Yapamıyorsanız, bırakın.
Tombe'nin görünmeyen emeğiBırakalım bırakmasına da da korsanfan ailesi nereden online okuyacak? Hey gidi hey.
Zaten beş yıl alınmamışım bir zahmet onaylanayım. Asıl hata veren sistem utansın.Onaylayanlar utansın.
İşçinin emeğine saygısızlık var. Yemeyiz bu oyunları. Ey patron sen kimsin? Her şey Korsanfan için.Tombe'nin görünmeyen emeği
Bunun sonu grevdir. Ama bizi de düşünİşçinin emeğine saygısızlık var. Yemeyiz bu oyunları. Ey patron sen kimsin? Her şey Korsanfan için.![]()
Yok bizde grev olmaz. Her şey Korsanfan için. Sizlerin aleyhine bişey yapmayızBunun sonu grevdir. Ama bizi de düşün![]()
Seni 5 saniyede alırım benYok bizde grev olmaz. Her şey Korsanfan için. Sizlerin aleyhine bişey yapmayız![]()
Nereye alıyorsun?Seni 5 saniyede alırım ben![]()
5 yılda değil 5 saniyede alınırsın sen, diyorum.Nereye alıyorsun?