Teşekkür ederim Aokiji samaMurata'nın serisinde bu site güncel bölüm çıktıktan kısa süre siteye yükleniyor türkçesi. Bldiğim kadarıyla One n mangasını çevirisi yok.
Vııışşş...... Doktor bu ne?
Yalnız Tatsumaki de o fan arttaki gibi olsa bayağı kapışmalı geçerdi. Hangisini seçeceğimizi bilemezdik.Yine de bir de bu var;
![]()
Yukarıda kingra'nın verdiği linkte gördümVııışşş...... Doktor bu ne?![]()
Fubuki ayrıYine de bir de bu var;
![]()
Bizim için fazla o kadarı. :/ O kadarını haketmiyoruz.Yalnız Tatsumaki de o fan arttaki gibi olsa bayağı kapışmalı geçerdi. Hangisini seçeceğimizi bilemezdik.![]()
Kız zaten tokatlıyor güç savaşında her türlü. Bırakalım da Fubuki'nin de öyle bir üstünlüğü olsun.Fubuki ayrıama loli olmasaydı kapışırlardı.
Ne zamandır siteyi kontrol etmiyordum. Gözden kaçırmışız.Yukarıda kingra'nın verdiği linkte gördüm![]()
Mangakalar işte bi taraftan alıyor bi tarafa veriyor :/Bizim için fazla o kadarı. :/ O kadarını haketmiyoruz.Ayrıca olsun chibi Tatsu da ayrı bir tad katıyor.
Kız zaten tokatlıyor güç savaşında her türlü. Bırakalım da Fubuki'nin de öyle bir üstünlüğü olsun.![]()
Ben pek böyle riskli karakterlerin fan artlara bakmıyorum ya. Her an ecchi ve hentai bombardımanına tutulabiliyorsun.Ne zamandır siteyi kontrol etmiyordum. Gözden kaçırmışız.![]()