Allah aşkına şu garou ölsün artık.
Ama işim var ve 2 hafta sonra dinleniyom mis gibi bayramBu da One Piece gibi tam yerinde bitti, şimdi işin yoksa 2 hafta bekle![]()
noktasından virgülüne katılıyorum. Acayip ya mükemmel bölümdü. Op gibi bir sahne değil tüm sahneleri harikaBirinci fotoğrafta flashback > tüm op evrenindeki dram olsun olmasın tüm flasbackler
![]()
Geç geliyorum diyor ya bir de ikinci fotoğrafta sol eline dikkat ederim sağ elinde ciddi yumruk sol elinde genos'un kalbi, çekirdeği var.
![]()
Üstat sen ne biçim mangakasın ya, bu ne biçim karakter be. Baksan evrendeki en güçlü adam bunu izlemesi neresi zevkli dersin gece gece üzdü![]()
Adam duyguyu direkt olarak bize geçirmeyi başarmış. Genos'un ölümüne hüzünleniyorsun, duygulanıyorsun ama birden o tatlı geçişle heyecanlanıp gaza geliyorsun.Birinci fotoğrafta flashback > tüm op evrenindeki dram olsun olmasın tüm flasbackler
![]()
Geç geliyorum diyor ya bir de ikinci fotoğrafta sol eline dikkat ederim sağ elinde ciddi yumruk sol elinde genos'un kalbi, çekirdeği var.
![]()
Üstat sen ne biçim mangakasın ya, bu ne biçim karakter be. Baksan evrendeki en güçlü adam bunu izlemesi neresi zevkli dersin gece gece üzdü![]()