Lord Escanor 17 Eki 2019 #2,313 Japoncasına bakınca resimlerden tam anlam çıkaramadım. Türkçesi en geç yarına gelir bence.
İtachi_27 17 Eki 2019 #2,314 Lord Escanor dedi ki: Japoncasına bakınca resimlerden tam anlam çıkaramadım. Türkçesi en geç yarına gelir bence. Genişletmek için tıkla ... Yok ya nerdeeee!? En aşağı cumartesi gelir.
Lord Escanor dedi ki: Japoncasına bakınca resimlerden tam anlam çıkaramadım. Türkçesi en geç yarına gelir bence. Genişletmek için tıkla ... Yok ya nerdeeee!? En aşağı cumartesi gelir.
Monkey D. Dragon 17 Eki 2019 #2,315 https://mangalife.us/read-online/Onepunch-Man-chapter-119-page-1.html
ihsahinyo 18 Eki 2019 #2,318 Genos'u tamir eden Doktor la şu Metal Şovalye aynı kişi sanırım. Blast'ta bizim keltoşun saçlı haline benziyor
Genos'u tamir eden Doktor la şu Metal Şovalye aynı kişi sanırım. Blast'ta bizim keltoşun saçlı haline benziyor
Cüneyt Arkın 18 Eki 2019 #2,319 Resimden bile planlanan belli Gizli İçerik: Yeni bolum gyaro gyaro metal sovalyayi ele geçirip ,ordusunun kontrolünü ele alarak ana karargaha saldıracak.
Resimden bile planlanan belli Gizli İçerik: Yeni bolum gyaro gyaro metal sovalyayi ele geçirip ,ordusunun kontrolünü ele alarak ana karargaha saldıracak.
Leffwn 18 Eki 2019 #2,320 Bu DK doğruyu mu söylüyor bilmiyorum ama bahsettikleri de çok göze parmak gibi işin sonunda kendisi hain çıkarsa şaşırmam. Genos yine şekil.
Bu DK doğruyu mu söylüyor bilmiyorum ama bahsettikleri de çok göze parmak gibi işin sonunda kendisi hain çıkarsa şaşırmam. Genos yine şekil.