Her sayıyı okuduğumda aklıma bu soru geliyor. Dirilecek mi diye bekliyorum hala daha.Sweet Mask öldü mü yav![]()
Her sayıyı okuduğumda aklıma bu soru geliyor. Dirilecek mi diye bekliyorum hala daha.Sweet Mask öldü mü yav![]()
O adam ölmez, öyle değişik bişeySweet Mask öldü mü yav![]()
Arkadaşla konuştuk kesin öldü dedi, bakalım ölmüş de olabilir.Her sayıyı okuduğumda aklıma bu soru geliyor. Dirilecek mi diye bekliyorum hala daha.
Bende öldü diye düşünüyorum ama sonra aklıma bu adamın S seviyeye geçiş duvarı olarak belirtildiği geliyor. Bu kadar kolay ölmesi saçma diye düşünüyorum. Ama belki bizim kel A seviyeye geçeceği için bilerek öldürtmüş olabilir diyorum.Arkadaşla konuştuk kesin öldü dedi, bakalım ölmüş de olabilir.
Sıkıntı şu, bu son iki sayı Japonya'da çoktan ciltlenip yayınevi tarafından basılmıştı. E şimdi nolacak, yeniden mi ciltlenecek? İlginç işler. :/One değiştirtiyor diye yazıyordu geçen birisi öyle değil mi ? Animesi çıkacak muhtemelen onun için düzenleme yaptırıyor genel hikayede.
v 2 diye yeniden piyasaya sürülür.Sıkıntı şu, bu son iki sayı Japonya'da çoktan ciltlenip yayınevi tarafından basılmıştı. E şimdi nolacak, yeniden mi ciltlenecek? İlginç işler. :/
Böyle yaparak, serinin bütün saygınlığını yerle bir ediyor.v 2 diye yeniden piyasaya sürülür.