S sınıfında adını bile bilmediğimiz denizci ablanın olayı ne tam olarakBu da benim liste Wano sonu, Herkes Prime zamanında. Yaptığım yerde Xebec'i bulamadım, o da en tepe işte
![]()

S sınıfında adını bile bilmediğimiz denizci ablanın olayı ne tam olarakBu da benim liste Wano sonu, Herkes Prime zamanında. Yaptığım yerde Xebec'i bulamadım, o da en tepe işte
![]()
Seride 5 tane yonko 2 tane Korsanlar Kralı rakibi korsan. 1 tane KK ve Denizci Kahramanı. 2 Tane eski Filo Amirali, 1 Tane Dünyanın en iyi kılıç ustası. Luffy, Borsalino, Issho, Kuzan ve "Ryokugyu" KK sağ kolu, Eski Shogun vs Wano Efsanesi Ryuma var. Son olarak da.. Devrimci Komutanı Dragon var.Dene.Yaparsın.
Baksana adam (@Tiksav Lee ) Akainu'yu utanmasa 25. sıraya koyacak. Bu arkadaş bile yapıyorsa ohooo![]()
Neyini beğenmedin kardeşPuuuu listeye bak![]()
S ve S+ sıkıntılı.Neyini beğenmedin kardeş
Onların ikisi Amiral Adayları. Amiraller gibi lakapları var yani baya özeller. O sorduğun kadının adı Gion lakapı "Momousagi" yani anlamı Pembe tavşan. Diğeri Tokikake lakabı "Chaton" anladı Kahverengi Domuz"S sınıfında adını bile bilmediğimiz denizci ablanın olayı ne tam olarak, onun dışında Kuma bence daha güçlü Vista ve Jozu arasında çok fark olduğunu sanmıyorum Magellan ı bir tık alta alabilirdim ben belki
Gerisi ? Bu arada bak wano sonu yazdım eğer Kid ve Law, Mamayı alabilirse alamazsa başka Şuana göre yapsam Zoro'nun üstüne atmazdım onları çünkü Zoronun kesin üstüne atılacak bir performansları yok. Çok enerji yiyen Uyanış ve bilinçsiz KK haki dengeliyor az çok.S ve S+ sıkıntılı.
Ashura, İnu-Neko'dan daha aşağıda olmaz. Luffy'nin orda ne işi var dama çıkmış kedi gibi ?Gerisi ? Bu arada bak wano sonu yazdım eğer Kid ve Law, Mamayı alabilirse alamazsa başka Şuana göre yapsam Zoro'nun üstüne atmazdım onları çünkü Zoronun kesin üstüne atılacak bir performansları yok. Çok enerji yiyen Uyanış ve bilinçsiz KK haki dengeliyor az çok.
Ashura Sulong İnu kadar güçlü.Satır araları hep atlanıyor.3 ismi ayırıp güçlü dediler Ashura,Denjiro,Kawamatsu.Denjiro uçan altılıya emir veriyor King gibi konumu vardı Shogun üzerinden.King etmese de çok geride olamaz.Bu 3 isim ciddi güçlü.Ashura, İnu-Neko'dan daha aşağıda olmaz. Luffy'nin orda ne işi var dama çıkmış kedi gibi ?
Kid ve Law'ın hiçbir türlü Zoro'dan güçlü olma ihtimali yok. İster Bm'yi alsınlar ister almasınlar.
Yamato nasıl arc sonu Zoro'dan güçlü ? Zoro'nun karşısına şu an çıksa Zoro harcar bu kızı.
zoro nasıl yamato yu harcıyor arc sonu için demiyorum ihtimal veriyorum ancak şuan ki zoro nasıl Yamato dan güçlüAshura, İnu-Neko'dan daha aşağıda olmaz. Luffy'nin orda ne işi var dama çıkmış kedi gibi ?
Kid ve Law'ın hiçbir türlü Zoro'dan güçlü olma ihtimali yok. İster Bm'yi alsınlar ister almasınlar.
Yamato nasıl arc sonu Zoro'dan güçlü ? Zoro'nun karşısına şu an çıksa Zoro harcar bu kızı.