Güzelliği biraz da oradan geliyor ya.
Öyle de biraz da değişik olmuş bu sahneden sonra.Güzelliği biraz da oradan geliyor ya.
Kastını anladım zaten Zoro yu karizmatik yapanda bu hala yaşıyorsa ayakta kalacak ve savaşacak gücü vardır demek ki suya batırılmış yumruk yiyerek perte çıkmıyor
Aynen boş boş hiç bir şey olmadı diyerek karizma oluyor :SKastını anladım zaten Zoro yu karizmatik yapanda bu hala yaşıyorsa ayakta kalacak ve savaşacak gücü vardır demek ki suya batırılmış yumruk yiyerek perte çıkmıyor
Adam orada kaptanı için yaptığı iyiliği söyleyerek seviyesini düşürmüyor. Zoro'ya sataşmak için bunlar hep.Aynen boş boş hiç bir şey olmadı diyerek karizma oluyor :S
Ama gerçekte Pertspor'un 10 numarası...
Değil biraz geriye gidersen görebilirsin yazdiklarimi. Böyle konularda tek karaktere bağlı kalmıyorum bazilari gibi...Adam orada kaptanı için yaptığı iyiliği söyleyerek seviyesini düşürmüyor. Zoro'ya sataşmak için bunlar hep.
Senin en sevdiğin söz "Hisashiburi dana, mugiwara " dır herhalde.
Biz de kalmayız yav. Bak yorumunun hemen üstünde küçük bir örneği var.Değil biraz geriye gidersen görebilirsin yazdiklarimi. Böyle konularda tek karaktere bağlı kalmıyorum bazilari gibi...![]()