Roger kesmiştir.Söylemiştir illaki gerçek adını Xebec. Gazetelerde adını görünce adımı eksik yazıyorlar korkudan deme olasılığı yüksek.
Beyazbıyık'ın yarası da retcon. Can ciğer iki adam gibiydiler ne ara yardı RogerRoger değil mi yoksa kesen?
Roger kesmiştir.Söylemiştir illaki gerçek adını Xebec. Gazetelerde adını görünce adımı eksik yazıyorlar korkudan deme olasılığı yüksek.
Beyazbıyık'ın yarası da retcon. Can ciğer iki adam gibiydiler ne ara yardı RogerRoger değil mi yoksa kesen?
Evet. Oda sonuçta.Arkadaşlar Kral Hakinin bütün meziyetleri Shanks üzerinden anlatılacak. Gerçekten off panel ineceğini mi düşünüyorsunuz? xd
Kaido ile Oden'in dövüşünü 2 sayfa çizen Oda'dan böyle birşey bekliyorum.TS öncesinde olsa beklemezdim.Arkadaşlar Kral Hakinin bütün meziyetleri Shanks üzerinden anlatılacak. Gerçekten off panel ineceğini mi düşünüyorsunuz? xd
Her şeyi Oda sonuçta diye açıklayacaksak bu foruma ne gerek var?Evet. Oda sonuçta.
Her şeyi değil tabi kide.Her şeyi Oda sonuçta diye açıklayacaksak bu foruma ne gerek var?
Klişe senaryolar da sıkıntı cidden. O da eklenebilirmiş.Bir çoğunu muhtemelen göreceğiz bence:
Uçuk Güçler: Seri sonunda zirve WB'yi orta/düşük zorlukta alabilecek karakterlerin çıkması çok şaşırtmaz.
Retcon: Gördük bile.
Hikaye ile ilgili sıkıntılar: Daha ne olsun?
Bazı Gizemlerin Açıklanmaması: Kesin görürüz, en çok korktuğum da bu.
Finalin Tatmin Etmemesi: Buna da yüksek ihtimal veriyorum.
Yeterince Aksiyon Olmaması: Yok, seride hiçbir zaman yeterince aksiyon olmadı da.
Karakterler ile ilgili sıkıntılar: Oden ve Im
Diğer:
Saçma sapan güç dengeleri: Şu an bu şekilde ve daha da saçmalaşacak bence. Abartı örnekler: Coby'nin Akainu'ya tek atması, Helmeppo vs Mihawk
Meme Boyutları: Nami'nin memeleri 9 metre çapına ulaşabilir.
Tayfanın arka planda kalması: Bu durumun düzeleceğine inancım var ama hiç düzelmezse de şaşırmam.
Hasır Şapka: Şapka sürekli büyüyor, en son içine binip gemi niyetine kullanılırsa şaşırmam.
Klişe Senaryolar: Teach Shanks'ı öldürecek. Hem de off-panel'de.