Bir çoğu hali hazırda oldu zaten. Reenkarnasyon ve Edo Tensei'ye girmesin en azından.
Ace ve Zoro korkusu demeni beklerdim şaşırdım.Son gelen bilgiler gibi şeyler yani.Retconlar.
Şimdiye kadar bence çok net sırıtan retkonlar oldu bile yani olmasından korktuğumuz şey değilde olan diyelim.
diğere atabilirsin :dHepsi, karar veremediğim için oy atmıyorum.

Senin en büyük korkunu söylüyorum bu sırrı herkesle paylaşacağım.Bir çoğu hali hazırda oldu zaten. Reenkarnasyon ve Edo Tensei'ye girmesin en azından.
Bildim mi ?
OP'un efsane bir şey çıkacağına ve her şeyin müthiş bir şekilde birbirine bağlanacağına dair umudumu Laughtale bölümünde Roger'ın gülüşüyle kaybettim. Geleceğe dair en büyük korkularım Enel'in dönmemesi veya dönüp de yargı dağıtamaması, Mihawk'ın Shanks'in dengi çıkmaması, Garp'ın Alabasta'daki Smoker gibi hak etmediği bir biçimde hükümet tarafından kahramanlaştırılmış olması, Dragon uzaklara dalıp giderken savaşların yaşanıp bitmesi Luffy'nin dünyayı değiştirip her şeyi yoluna koyması, Crocodile'ın kadın olması ve Shanks-Garp-Mihawk üçlüsünün destansı bir şekilde ölmemeleri. Kısacası sevdiğim karakterlerin hiç edilmesiyle alakalı korkularım var. Hatrı sayılır 4 karakter öldü: Roger, Wb, Oden, Ace. Roger dışındakilerin niyazi olduklarını düşünüyorum.