Soruyu anladım zaten.Güzel olmazsa bırakır mısın adam da bunu sormaya çalışıyor zaten
Bırakmam yani seri güzel devam ediyor. Buradaki şıkların hepsi olsun seri değerini kolay kolay kaybetmez benim gözümde.
Soruyu anladım zaten.Güzel olmazsa bırakır mısın adam da bunu sormaya çalışıyor zaten
One Piece yok Raftel yalan Şaka bir yana ölmezsem falan bırakmam herhalde. En fazla Oda'ya söverim ve biriktirip okurum.Haydaa
Raftel konusu benim de kafamı karıştırıyor. Bir son ada mevzusu var, bir de 4 pone tarafından bulunan Raftel var. O kısımları çözemedim henüzOne Piece yok Raftel yalan Şaka bir yana ölmezsem falan bırakmam herhalde. En fazla Oda'ya söverim ve biriktirip okurum.
Aynen ara sıra sinir olsak da seri, bırakmak için fazla güzel ve anlamlı.One Piece yok Raftel yalan Şaka bir yana ölmezsem falan bırakmam herhalde. En fazla Oda'ya söverim ve biriktirip okurum.
Özel kişiler gidebilir falan diye bir şeyler söyler Oda. Zaten ne dese de afiyetle yiyeceğizRaftel konusu benim de kafamı karıştırıyor. Bir son ada mevzusu var, bir de 4 pone tarafından bulunan Raftel var. O kısımları çözemedim henüz
Aynen orası da öyle Bekleyip göreceğiz artık.Özel kişiler gidebilir falan diye bir şeyler söyler Oda. Zaten ne dese de afiyetle yiyeceğiz