Crocoyu geri tutacak kadar büyük bir sır ne ola ki, cinsiyet hariç?Crocodile'ın kadın olduğunu sanmıyorum.Ama aralarında bi tanışıklık olduğu kesin Ivankov ile.Benimde en merak ettiğim gizemlerden biri bu sır.

Crocoyu geri tutacak kadar büyük bir sır ne ola ki, cinsiyet hariç?Crocodile'ın kadın olduğunu sanmıyorum.Ama aralarında bi tanışıklık olduğu kesin Ivankov ile.Benimde en merak ettiğim gizemlerden biri bu sır.
unutmuştum bu gizemi hatırlattığın için sağ olOp dünyasındaki tek ve gerçek kami-sama'yı kastettim. Enel aya gitti, oralarda olaylar yaşadı onları demek istiyorum. O aydaki şeyler ne, olay ne, o canlılar ne, Enel dönecek mi, herkese ilahi adaleti getirecek mi, bunlar gizemli şeyler![]()
Crocodile'ın korsan olmadan önceki hayatıyla ilgili bir sır olabilir belki.Keşke sorsalar SBS'de.Belkide soran vardır ama Oda bilerek cevaplamıyordur.Crocoyu geri tutacak kadar büyük bir sır ne ola ki, cinsiyet hariç?Bakalım aciklarlar umarım. SBS'de neyim de mi sormuyorlar ki acaba.
Oda bilerek yanitlamiyordur tabii :/ Muhtelemen Kaido'nun yeni tedarikcisi çıkacak Croco. Orada geçer muhabbeti belki. Ya da Devrimciler ile Croco arası bir ilişki arasında Iva-Croco görürüz tekrar orada söylenir. BakalımCrocodile'ın korsan olmadan önceki hayatıyla ilgili bir sır olabilir belki.Keşke sorsalar SBS'de.Belkide soran vardır ama Oda bilerek cevaplamıyordur.
Crocodile'ın Devrimcilerle bi bağlantısı olabileceğini bende düşünüyorum.Umarım yakında görürüz neyin ne olduğunu.Oda bilerek yanitlamiyordur tabii :/ Muhtelemen Kaido'nun yeni tedarikcisi çıkacak Croco. Orada geçer muhabbeti belki. Ya da Devrimciler ile Croco arası bir ilişki arasında Iva-Croco görürüz tekrar orada söylenir. Bakalım
Wb babamız " o sen değilsin Teach " diyordu.Korsanfan ailesi fuyduğum ilginç ve ir o kadar da komik bir teoriyi söyleyeceğim ilk başta saçma gelmişti ama üzerinde düşününce ikilemde kaldım kurtarın beni.teori şu:Gold roger sebebi bilinmeyen şekilde isteyerek teslim olmasının nedeni D.'nin iradesi ve kitabelerle ilgili öğrendiği bir şey üzerine bir teknik veya benzeri bir şey ile ölmemesidir.Sonuçta rogerın ruhu teachin bedeninde tekrar gelir ve bu sayede her ruha bir meyve olacak şekilde iki meyve yer ve tekrardan korsanlar kralı olmaya çalışır.Tamamlanmamış bir teori ama paylaşmak istedim ben de pek ihtimal vermedim ama olursa iyi bir plot twist olur)