Bende en baştaki sahnelere bakarak Wano hakkında bilgi felan veriyorlar sandım. Tek taraflı bir dövüşün reklamını yapıyorlarmış meğersem.Tam da bir şeylerin çıkmasını bekliyordum. Abarttıklarını da görmüştüm ama bu kadarını beklemiyordum. Öeh.
Bende en baştaki sahnelere bakarak Wano hakkında bilgi felan veriyorlar sandım. Tek taraflı bir dövüşün reklamını yapıyorlarmış meğersem.Tam da bir şeylerin çıkmasını bekliyordum. Abarttıklarını da görmüştüm ama bu kadarını beklemiyordum. Öeh.
Fragman ile demek istedikleri şey belli aslında. Biz Sanji'nin Luffy'nin dişini kırdığı sayfadan 1 anime bölümü çıkaracağız sizde öyle böyle izleyeceksiniz.Reytingleri arttıralım diye mi yapıyorlar bilmiyorum da. Sonra ki bölümde fena düşerler izlemeyi bırakan bile olabilir.
Fragman ile demek istedikleri şey belli aslında. Biz Sanjinin Luffy'nin dişini kırdığı sahneden 1 anime bölümü çıkaracağız sizde öyle böyle izleyeceksiniz.![]()
One Piece izlemeyen kişiler bile gaza gelmiş görünce.Reytingleri arttıralım diye mi yapıyorlar bilmiyorum da. Sonra ki bölümde fena düşerler izlemeyi bırakan bile olabilir.
İzleyince başlamamaya karar verecekler desene : ))One Piece izlemeyen kişiler bile gaza gelmiş görünce.![]()
O son akşam yemeği ilgili bir teori vardı galiba di mi ya da yine beynim bana oyun oynuyorHöhhhh! Araya dalgalı deniz girdikçe, afakanlar bastı, bitmek bilmedi. Başlangıçta gosterilen son akşam yemeği ve bir sürü tarihi resim ne ayak çözemedim.Tarihi karakterlerle ve mucadelelerle mi kıyaslıyorlar ne yapıyorlar?
Bir an için bu tabloyla ilgili One Piece teorisi mi var diye düşündüm.Konu Da Vinci olunca gizemler, alegoriler, teoriler havada uçuşuyor tabii. Bu tablodaki yerleştirmelerden şarkı bile bestelenmişti.O son akşam yemeği ilgili bir teori vardı galiba di mi ya da yine beynim bana oyun oynuyor
Ne olduğunu hatırlarsam sana döneceğim.Bir an için bu tabloyla ilgili One Piece teorisi mi var diye düşündüm.Konu Da Vinci olunca gizemler, alegoriler, teoriler havada uçuşuyor tabii. Bu tablodaki yerleştirmelerden şarkı bile bestelenmişti.