Yanlız Fujitora alacak , Sanji'de alacak. Fark burda Zoro'nun Amiral'e girmesi kazanacağı anlamina geliyor mu yoksa?Sanji vs Smoker hahahah
Yanlız Fujitora alacak , Sanji'de alacak. Fark burda Zoro'nun Amiral'e girmesi kazanacağı anlamina geliyor mu yoksa?Sanji vs Smoker hahahah
Kimse almaz ama bira dövüşürlerse güzel olur Zoro ve Fujiden bahsediyorum Hayır Zoro reis kimlerle takışıyor yani hoşuma gittiYanlız Fujitora alacak , Sanji'de alacak. Fark burda Zoro'nun Amiral'e girmesi kazanacağı anlamina geliyor mu yoksa?
Kanki olacaklarmış "Donanma ile başın sıkışırsa adımı vere Zoro-Kun"Kimse almaz ama bira dövüşürlerse güzel olur Zoro ve Fujiden bahsediyorum Hayır Zoro reis kimlerle takışıyor yani hoşuma gitti
Kimse alamaz. Sonuçlanmadan biter dövüşler.Yanlız Fujitora alacak , Sanji'de alacak. Fark burda Zoro'nun Amiral'e girmesi kazanacağı anlamina geliyor mu yoksa?
Yeniceğni sanmiyorum luffy bulleti yenene kadar aralarında ciddi bir dövüş olur bullet yenildikten sonra yarıda kesilir.Yanlız Fujitora alacak , Sanji'de alacak. Fark burda Zoro'nun Amiral'e girmesi kazanacağı anlamina geliyor mu yoksa?
Fuji çok iyi adam ya kral adam hahahaKanki olacaklarmış "Donanma ile başın sıkışırsa adımı vere Zoro-Kun"
Yahu ciddi demedim ki Yine Film Z'deki gibi Kizaru'dan degil donanmadan kaçıcaklar :SKimse alamaz. Sonuçlanmadan biter dövüşler.
Aynen öyle olacaktır zaten.Yeniceğni sanmiyorum luffy bulleti yenene kadar aralarında ciddi bir dövüş olur bullet yenildikten sonra yarıda kesilir.