Crocoda yıllardır ayni kıyafet adam yenisini bile çizmemiş. Paso kopyala yapıştır.
Senin gözler cidden kör heralde yav.Crocoda yıllardır ayni kıyafet adam yenisini bile çizmemiş. Paso kopyala yapıştır.
Sor lan burdaki herkese resmen aynı renkleri bile aynı ufak tefek şeylere aaa ne kadar değişik diyorsan bilemem.. Şu film olmasa millet Arabasta arc sanar.Senin gözler cidden kör heralde yav.
Doffy gibi zengin değil ne yapsın alabastadaki kumarhane batınca borca harca girdi Croco Doffy hep ayrı gözlük ayrı kıyafet takılıyor.Crocoda yıllardır ayni kıyafet adam yenisini bile çizmemiş. Paso kopyala yapıştır.
Kancasını sataymış...Doffy gibi zengin değil ne yapsın alabastadaki kumarhane batınca borca harca girdi Croco Doffy hep ayrı gözlük ayrı kıyafet takılıyor.
Yahu karakterin giydiği şeyler net zaten. Pantalon,gömlek, yelek, kürk.Sor lan burdaki herkese resmen aynı renkleri bile aynı ufak tefek şeylere aaa ne kadar değişik diyorsan bilemem.. Şu film olmasa millet Arabasta arc sanar.
Kanca olmazsa tek kollu Shanks'e döner.Shanks olsa sıkıntı yok ama öyle baya döverler kavgada.Kancasını sataymış...
Yine boş yapmadan duramıyorsun şaşırmadım :SKanca olmazsa tek kollu Shanks'e döner.Shanks olsa sıkıntı yok ama öyle baya döverler kavgada.
Eskiden daha iyiymiş gittikçe zevksiz giyinmiş. bu adami takmıyorlar yav ... Tashigi bile daha ön planda. Dua ette filmde bunu dövmesinler.Yahu karakterin giydiği şeyler net zaten. Pantalon,gömlek, yelek, kürk.
Oda bunların şeklini, rengini vb. pek çok kez değiştiriyor. Hemen hemen her karakter de bu böyle. Yani karakterlerin özdeşleştiği bazı şeyler var seride. Kıyafetler, görünüş, puro olayı bile bunlardan biri. Yani ne yapsın Oda şort mu giydirsin Croc'a?
Al bak bakayım aynı mıymış her yerde.
Ağlayın Dof fanları. Sizin karakter gitsin ''benim kıçımı kurtar'' diye ID de havlasın. Siz de burada Croc ile uğraşın, anlıyorum.Eskiden daha iyiymiş gittikçe zevksiz giyinmiş. bu adami takmıyorlar yav ... Tashigi bile daha ön planda. Dua ette filmde bunu dövmesinler.