Dilimizde bu konuyla ilgili güzel bir söz var. Kılda keramet olsaydı... şeklinde başlıyor.Erkek dediğin kıllı bacaklı olur.
Dilimizde bu konuyla ilgili güzel bir söz var. Kılda keramet olsaydı... şeklinde başlıyor.Erkek dediğin kıllı bacaklı olur.
Queen'in bacaklarına da bakacağım bakalım.Serinin neredeyse diğer bir kanunu her tayfada bir okama oluyor. Gerçi okama olmak suç değil.
Ne kadarda cahilim ne olduğunu bilmiyorum. Neyse bir google danışalım.Dilimizde bu konuyla ilgili güzel bir söz var. Kılda keramet olsaydı... şeklinde başlıyor.
Hoş bir söz değil, ama doğruluk payı var.Queen'in bacaklarına da bakacağım bakalım.
Ne kadarda cahilim ne olduğunu bilmiyorum. Neyse bir google danışalım.
Evet söylenecek bir söz değilmiş gerçekten. Doğruluk payı %100Hoş bir söz değil, ama doğruluk payı var.
Evet söylenecek bir söz değilmiş gerçekten. Doğruluk payı %100
Mangada arkada birileri var ama yüzleri ve vücutları tam olarak görünmüyor.Yorumları alayım. Yabancı sayfada gördüm. Nasıl tespit??
Bu sahne mangada var mı? Bileniniz.
Google dan yazarak bulayım dedim de bu sahne sanırım episode 0 filminden. Video da Roger, Shiki'den bahsediyordu. Filmdi değil mi bu.Mangada arkada birileri var ama yüzleri ve vücutları tam olarak görünmüyor.
Bunun dışında başka bir sayfada bunlara benzemeyen farklı bir kaç tayfa üyesi de var içlerinden biri de pandaman.
Farklı bir kaç kişi görünüyor fakat bunlara pek benzemiyorlar.Google dan yazarak bulayım dedim de bu sahne sanırım episode 0 filminden. Video da Roger, Shiki'den bahsediyordu.