Sengoku önderliğindeki filo alıyor, tutukluyor.Adam impel downda.
Sence kim hapsetmiştir?
A-Amiraller
B-Amiraller
C-Amiraller
D-Amiraller
E-Hepsi
Gören Rogerlari muazzam sanacak. Veled WBlerle denkler işte.
Filmin filler olmasını yazmıyorum hadi
Sengoku önderliğindeki filo alıyor, tutukluyor.Adam impel downda.
Sence kim hapsetmiştir?
A-Amiraller
B-Amiraller
C-Amiraller
D-Amiraller
E-Hepsi
Ya Zori ile Fuji vs atarken Fuji ben gidiyorum al meteor kes demesi komedi resmen xdBomboş filmdi ya. İzlerken hiçbir şey hissetmedim. Bitsin diye izledim resmen. O çok konuşulan Usopp sahnesi bile zerre etkilemedi beni. Klişe olmuş.
Sanki arkasından ağlamasın diye eline oyuncak veriyor. Saçma sapan filmin, saçma sapan bir sahnesi.Ya Zori ile Fuji vs atarken Fuji ben gidiyorum al meteor kes demesi komedi resmen xd

Bunlar kötü değil işte. Film genel olarak One Piece evreninin özetini geçiyor. Kılıç ustasları büyük yapıları kesiyor. Law ve Zoro dışındaki tüm novalar yine öldüresiye dayak yiyor. Crocodile yine aynı saldırılarını atıyor.Film çok saçmaydı ayrıca Croco hala ona buna Sables atıyordu@Millennium Wizard hakisi makisi yoktu adama filler bile çizmemişler, son dakika geldi Sables dedi hahahahahaha Fuji gene milletin kafasına meteor attı, en komiği Mihawk önceden buz dağı ya da gülle kesiyordu şimdi adama meteeor kestirmişler. Daha yazılacak tonla şey varda komikti xd
Hahaha geçmişte karşılaştı dedikleri karakter böyleyken şu yorumun bayağı komik yalniz.Ay FUFFUFUFUFUFU
Bilmiyor tabi önüne gelen haki kullandı Croco da tık yok xd hadi bilmese bile böyle filler filmlerde gene gösteriyorlardı xd

Mihawk ile Zoro meteor kesip şov yaptı öyle deme.Sanki arkasından ağlamasın diye eline oyuncak veriyor. Saçma sapan filmin, saçma sapan bir sahnesi.![]()

Mihawk bu filmde de hiçbir şey yapmamayı becermiş. Resmen laf olsun diye bir gözüktü ve gitti. Ulan oraya niye gittin sen? O neydi öyle?Mihawk ile Zoro meteor kesip şov yaptı öyle deme.![]()

-Film çok saçmaydı ayrıca Croco hala ona buna Sables atıyordu@Millennium Wizard hakisi makisi yoktu adama filler bile çizmemişler, son dakika geldi Sables dedi hahahahahaha Fuji gene milletin kafasına meteor attı, en komiği Mihawk önceden buz dağı ya da gülle kesiyordu şimdi adama meteeor kestirmişler. Daha yazılacak tonla şey varda komikti xd
Mihawk: Millet beni bir görsün. Shichi toplantisina gidersem "Mihawk böyle böyle bir olay oldu sen nerdeydin?" dediklerinde. "Oradaydım Fuji meteor attı denizci erleri zarar görmesin diye kestim görmediniz mi?" diyecek senin de dediğin şeye bak.Mihawk bu filmde de hiçbir şey yapmamayı becermiş. Resmen laf olsun diye bir gözüktü ve gitti. Ulan oraya niye gittin sen? O neydi öyle?![]()

One Piece evrenini ve her zaman yaşanan klasik olayları seviyorsan izle. İki yıl zaman atlamasının özeti gibi.-
Ben daha izlemedim şimdi izlesem mi diye düşünüyorum nasıldı öneriyor musun ?