Akagami No Shankusu
abi o hasır şapka manasına gelmiyormuydu. bende faklı bişey sandıydım. bunu biliyorum tabiMugiwara...

abi o hasır şapka manasına gelmiyormuydu. bende faklı bişey sandıydım. bunu biliyorum tabiMugiwara...
Bu konuşmadan Ben bile tırstımYalan söylemek yakışmaz... Sen bu testin 18 sorusunu yardımsız doğru yaptıysan ben kafama sıkarım... Daha Luffy'nin japoncasının yazılışını bilmiyosun 1... Açtığın konuda fan yapımı ödüllere gerçek diyosun bu 2... Burda gelipte animeyi 5 kere izlemiş adamların bilemediği soruları bilmiş gibi yaparak yalan söylüyorsun bu 3... Canımı sıkıyorsun buda 4...
Sinirlenirsem iyi şeyler olmaz... O yüzden sakin kalmaya çalışıyorum....Bu konuşmadan Ben bile tırstımSiz siz olun Smoker-ossan'ın sinirini bozmayın
![]()
Yorum sorsam herkes full ceker... Bilemeyin diye zor soruyorum zaten...3 tane çıktı ne yaptın smoker yaa bu kadar ezber sorma yavv smoker okulda girdiğim sınavlardan bile daha zor hatta kat kat daha zordu yavv
[İKAZ]Sen benim konularıma yorum yapma... [/İKAZ]3 dogru![]()
Hahahaha[İKAZ]Sen benim konularıma yorum yapma... [/İKAZ]
Bilemem...5.sınav kolay olsun
Yok biri yalan söyledi... Ona canım sıkıldı...abi 4.sınavda iyice sinirleri bozmuşsun valla yorumlarını okurken hem gülüyom hem tırsıyom
senden çok sert öğretmen olur
5.sınavda barajı geçemeyenlere sıra dayağı atarsın valla
laaaaaaaan çalışmadan gelmeyin yeriz amiralden dayağı haaaa....