Smoker dayı bende övsem koruma falan oluyo mu?Saolasın Efe... Sende bu sitede her zaman korumam altında olan bir kaç kişiden birisin...

Smoker dayı bende övsem koruma falan oluyo mu?Saolasın Efe... Sende bu sitede her zaman korumam altında olan bir kaç kişiden birisin...
Hade lemSmoker dayı bende övsem koruma falan oluyo mu?![]()
Birazda saygı olsa daha iyi olurmuş.Hade lemKaynama araya
Bizimki Gerçek Sevgi, Koruma Tutmak için değil
![]()
Bazılarının yeri başkadır... Seni iyi hatırlıyorum... Ben yeni üye olduğumda siz etkindiniz sitede... Beni çok ezdiniz yeniyim diye... Kadere bak işte...Smoker dayı bende övsem koruma falan oluyo mu?![]()
Cidden seni severim... Bir tek su isyan meselesinde canımı sıktın... Hepsi o...Hade lemKaynama araya
Bizimki Gerçek Sevgi, Koruma Tutmak için değil
![]()
Etkin dediğin Canavvar la tartışıp duruyordukBazılarının yeri başkadır ... Seni iyi hatırlıyorum... Ben yeni üye olduğumda siz etkindiniz sitede... Beni çok ezdiniz yeniyim diye... Kadere bak işte...
Hadi ordan... Bende bi görüş sunuyordum... Sen sus karışma diyordunuz... Bazı şeyler unutulmaz... Şaka maka bişi itiraf etsem kimse inanmaz...Etkin dediğin Canavvar la tartışıp duruyordukAbi Aokiji yi çevirdiğinde haber verdiğinde azmı teşekkür ettim yapma ama
![]()
Hiç bilemeyenler var...Seigi aşkına yalan sölemeyip bir gerçeği itiraf edicem sadece 1 soru bile bildim.Soruda Croco-baby`nin ödülü
.Gerisi yanlış
.
o croonun yneı odulude nerde gosterılmıstı? manga , anıme?Seigi aşkına yalan sölemeyip bir gerçeği itiraf edicem sadece 1 soru bile bildim .Soruda Croco-baby`nin ödülü .Gerisi yanlış
Çevirilerimi okusan bilirdin....o croonun yneı odulude nerde gosterılmıstı? manga , anıme?