Roronoa Zoro
Kullanabilirsin tabi ki, mesela Gohs't ki herhangi bit dövüş sanatı olabilir. Tanrıları hariç.Başka bir serideki yeteneği (uçuk bir şey değil ama kullanışlı) kullanacaktım. Farklı bir şey düşünürüz artık.
Kullanabilirsin tabi ki, mesela Gohs't ki herhangi bit dövüş sanatı olabilir. Tanrıları hariç.Başka bir serideki yeteneği (uçuk bir şey değil ama kullanışlı) kullanacaktım. Farklı bir şey düşünürüz artık.
Beni ezikliyorsun yani oyunda intikamımı alırım senden haberin olsun ve soruyorum BENİMLE MİSİN.( hayırrrrrrrrrrrrrr).Azıttın derken?
Kiminle anlaştın sen İttifak kurabiliriz.He pardon Yazacak biriyle anlaş benim gibi
Hikayeni yaz yolla alakalı bir şey çıkar gibi olursa neden olmasınBeni ezikliyorsun yani oyunda intikamımı alırım senden haberin olsun ve soruyorum BENİMLE MİSİN.( hayırrrrrrrrrrrrrr).
Kiminle anlaştın sen İttifak kurabiliriz.
Karakterimi kurguladım ben aynı denizde bile bulunamayabilirlerBeni ezikliyorsun yani oyunda intikamımı alırım senden haberin olsun ve soruyorum BENİMLE MİSİN.( hayırrrrrrrrrrrrrr).
Kiminle anlaştın sen İttifak kurabiliriz.
Hikayeyi tamamlayayım göderirim problem yok.Sende yazda bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya ona göre de uyarlayabilirim problem yokHikayeni yaz yolla alakalı bir şey çıkar gibi olursa neden olmasın
Benim ki gizemli kalsın şimdilik daha eğlenceliHikayeyi tamamlayayım göderirim problem yok.Sende yazda bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya ona göre de uyarlayabilirim problem yok
Neyse dur bakalım zaman içerisinde bakıcaz birşeylere.Karakterimi kurguladım ben aynı denizde bile bulunamayabilirler
Oooo sen benden istiyorsun ama kendin atmıyorsun hikayeni öyle şey mi olur ben nasıl uyarliyacam o zaman kendimiBenim ki gizemli kalsın şimdilik daha eğlenceli
+2Aslında evreni tam olarak görmeden yazmak bana saçma geliyor. Sonuç olarak şuan ki Shicibukai ve Yonkoular dan tut denizcilerin yönetim biçimi bile belki yaratacağımız karakterle alakası olmayacak. O yüzden ilk önce evreni görüp ona göre karaketeri yerleştirmek gerekiyor. Hani zaten normal seride bir hikaye de ilerliyor Devrimci olacak biri neye göre olacak o da önemli..
Bu arada mesela önceden Shanks diye bir Yonkou vardı mı diyeceğiz yoksa tamamen aynı evren üzerinde farklı bir hikaye mi olacak bu da önemli.
Kurguyu yarın tamamlayacağım. Onun dışında büyük adamları yavaş yavaş tanıyacaksınız. Ama temelde görüşler aynı, marine adalet, korsan ne istiyorsa, devrimcide sistemi değiştirmek istiyor olacak .Aslında evreni tam olarak görmeden yazmak bana saçma geliyor. Sonuç olarak şuan ki Shicibukai ve Yonkoular dan tut denizcilerin yönetim biçimi bile belki yaratacağımız karakterle alakası olmayacak. O yüzden ilk önce evreni görüp ona göre karaketeri yerleştirmek gerekiyor. Hani zaten normal seride bir hikaye de ilerliyor Devrimci olacak biri neye göre olacak o da önemli..
Bu arada mesela önceden Shanks diye bir Yonkou vardı mı diyeceğiz yoksa tamamen aynı evren üzerinde farklı bir hikaye mi olacak bu da önemli.