Bacon Grim ve ucube tayfasının hikayesini bitirmediğime üzülüyorum en çok. Kendi başına manga çıkardı o rpden.üşenmeseydin keşke![]()
Sizin için de çok iyi planlarım vardı. Kuzey'in en zengin ve en seksi tayfası olacaktınız.
Hey gidi heyyy
Bacon Grim ve ucube tayfasının hikayesini bitirmediğime üzülüyorum en çok. Kendi başına manga çıkardı o rpden.üşenmeseydin keşke![]()
benim de demek istediğim buyduSitenin kapanmasının sebebi Barlasın gelip siteyi bülbüllemesiydi. Site kurucusu uzun süre aradan kayboldu. Yerine nasıl olduysa bir anda bu geldi. Kendi kafasına göre başka bir siteden alışık olduğu sistemleri siteye empoze etmeye başladı. Oyuncularda pasiflik yapmaya başlayınca ben dahil çekirdek kadro bırakmaya başladı. Sonra site öldü.
valla süründürüyordun bizi. Ama şu var o rp bitmezdi çünkü baya fazla kişiydik ve bir kişinin pasifliği tüm turu etkiliyordu. Her tur 3-4 günde 1 dönüyordu en iyi ihtimalle.Bacon Grim ve ucube tayfasının hikayesini bitirmediğime üzülüyorum en çok. Kendi başına manga çıkardı o rpden.
Sizin için de çok iyi planlarım vardı. Kuzey'in en zengin ve en seksi tayfası olacaktınız.
Hey gidi heyyy
Gece ben gelirim diye bir mesaj yazmıştım. Sonra dur ben bunları yine satarım, sabah bir düşüneyim öyle yazarım deyip sildim mesajımı. İyi ki öyle yapmışım şu an gelmek istemiyorum.Başka kimler gelecek ona göre bana uyar.
Jed Fadıl gibiyim. Karakter açtırıp ortada bırakıp kaçıyorum. Bunu senede dört defa falan yapıyorum skdjskjdYarıda bıraktı bizim RP'yi de. Püüüü.
Sen hangisiydin?valla süründürüyordun bizi. Ama şu var o rp bitmezdi çünkü baya fazla kişiydik ve bir kişinin pasifliği tüm turu etkiliyordu. Her tur 3-4 günde 1 dönüyordu en iyi ihtimalle.
Bir şey mi dedin canıms?GM'ler cacık tiplerse millet ne yapsın? Herkes normal şekilde başlamak istemişti o zaman.
Seninle ilgili değil canıms daha sonra açıkladim zaten.Bir şey mi dedin canıms?